2015-03-26 17:45:11
Φωτογραφία για ΜΕ ΝΤΑΡΝΤΕΝ ΚΑΙ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΚΠΟΜΠΗ RED EUROLEAGUE ΕΝΟΨΕΙ ΕΦΕΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ακόμα μία εκπομπή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, «Red Euroleague», προβλήθηκε χθες (25/03) μέσα από το επίσημο διαδικτυακό κανάλι της.

Εκτός από τη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση με την Εφές Αναντόλου για τη 12η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας (26/03, 21.45), από το επίσημο διαδικτυακό κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και την εκπομπή «Red Euroleague», με καλεσμένο το Τρεμέλ Ντάρντεν.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του εξέφρασε τη δίψα που επικρατεί στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο για επιστροφή στις επιτυχίες, έπειτα από τις δύο διαδοχικές ήττες που γνώρισε η ομάδα στην φάση του Top-16 από Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ και Λαμποράλ Κούτσα.

Δείτε, επίσης, μουσικό βίντεο αφιέρωμα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον τρελό Ισπανό που λατρεύει τον Ολυμπιακό, τους ερυθρόλευκους να απαντούν στο ερώτημα τι επάγγελμα θα έκαναν εάν δεν ήταν μπασκετμπολίστες, το Ματ Λοτζέσκι να αποκαλύπτεται σε 24 δευτερόλεπτα, ένα μουσικό βίντεο αφιέρωμα στο Στράτο Περπέρογλου και την ιστορία μιας φωτογραφίας με το Ιωάννη Παπαπέτρου. Καλεσμένος, στο ΣΕΦ, ήταν ο δημοσιογράφος Άρης Μπάρκας.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ