2015-03-27 23:04:01
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη σχετικά τις αντιδράσεις για τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση
Αγαπητό Tromaktiko,

Σχετικά με τις αντιδράσεις για τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση Καλά θα κάνουν κάποιοι πολίτικοι να πλένουν το στόμα τους πρώτα με αγιασμό, πριν πιάσουν στο στόμα τους το ένδοξο σώμα του πολεμικού μας ναυτικού. τη νύχτα των Ιμίων, θυμόμαστε όλοι πως την ώρα που αναρωτιόμασταν τι ακριβώς συμβαίνει, αυτοί οι γενναίοι ήταν ήδη μέσα στα παγωμένα νερά της βραχονησίδας με 9 μποφόρ, με τα πολυβόλα στα χέρια την ώρα που πέφταν ελικόπτερα και σφαίρες δίπλα τους, την ώρα που έχαναν συνάδελφους τους.

Δεν είναι ελεύθερη η πατρίδα χάρη σε ανθρώπους που κουνάνε τις αχλαδιές, αγαπάνε το ροζ και τραγουδάνε τσιγκολελέτες και φεγγαράκι μου λαμπρό.

Το περιεχόμενο των συνθημάτων των ΟΥΚ, ήταν αυτό που ξαναύψωσε την σημαία σε Μακεδονία, σε Θράκη, σε Κρήτη κλπ.

Αν είναι φασίστες οι ΟΥΚαδες, τότε φασίστας ήταν και ο Κολοκοτρώνης και φυσικά ο Μεγαλέξανδρος και φυσικά το έλειπες ανάστημα των σημερινών πολίτικων δεν τους επιτρέπει εκ των πραγμάτων να σχολιάζουν.


Η πόλη είναι ελληνική βεβαίως και οι Τούρκοι άπλα την έχουν καταπατήσει όπως και την Κύπρο. Υπάρχουν άπειρες σελίδες ντοκουμέντων και βιβλιογραφία πάνω σε αυτά τα θέματα.

Σχετικά με την εκστρατεία κατάργησης του αντρικού προτύπου και αντικατάστασης του με κουνιστούς ροζ κουραμπιέδες όπως βλέπουμε σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και ιστό, όχι, δεν έχουμε μασήσει όλοι.

Και τέλος ας έχει υπόψη του ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κάθε πολίτικος του κόμματος, ότι τους εκλέξαμε από απόγνωση και απελπισία και με ελπίδα για το περιβόητο σχέδιο Μάρσαλ το οποίο προφανώς μπήκε στο συρτάρι της σιωπής και πως η ψήφος μας δεν είναι αμετάκλητη.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ