2015-03-28 06:49:05
Φωτογραφία για Ο Παραολυμπιονίκης Γιάννης Κωστάκης προετοιμάζεται
Η ΑΝΑΛΑΣΗ προετοιμάζει τον Γιάννη Κωστάκη για νέα… αποθέματα χρυσού και το 2015 Μετά την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ τα 200 μ. μικτή ατομική στο Πανελλήνιο Πρωάθλημα, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα στ ΠανευρωπαΪκό Πρωτάθλημα, δικαίως ο ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών) έδωσε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον χρυσό Παραολυμπιονίκη Γιάννη Κωστάκη τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονις 2014.

Ο τίτλος αυτός ήρθε να προστεθεί σε μια σιρά παγκόσμιων διακρίσεων για τον Γιάνν Κωστάκη, που συγκεντρώνει μεγάλα αποθέματα …χρυσού στην 18χρονη αθλητική καριέρ του. Όμως, ο παγκόσμιας κλάσης πρωταθλητής μας δεν επαναπαύεται!!! Ήδη έχει ξεκινήσει στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ τη σκληρή προετοιμασία, ακολουθώντας το ειικό πρόγραμμα που κάθε φορά καταρτίζει γι’ αυτόν η Ομάδα των γιατρών και Θεραπευών του Κέντρου, έτοιμος για νέες διακρίσις!

Όπως δηλώνει ο ίδιος:

«Η προετοιμασία μου για τις αθλητικές διργανώσεις του 2015 έχει αρχίσει πριν αρκετούς μήνες, με στόχο τέσσερα πρωταθλήματα, στην Ελλάδα και στη Γερμανία, καθώς και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στην Αγγλία. Με την καθημερινή προπόνηση στην πισίνα και το εξειδικευμένο πρόγραμμα της Ομάδας των γιατρών και θεραπευτών στο γυμναστήριο της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ, συνεχίζω για τη επίτευξη νέων διακρίσεων. Δεν αρκεί να επαναπαύεσαι στις επιτυχίες και στα μετάλλια, γιατί ο πρωταθλητισμός είναι μια δύσκολη και συνεχής προσπάθεια για υψηλοτέρους στόχους».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ