2015-03-28 13:00:18
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Στον Ολυμπιακό δεν έχουν κανέναν λόγο να προσθέσουν έξτρα πίεση στους παίκτες τους και στην Αμαλιάδα θα ταξιδέψουν μόνο όσοι είναι υγιείς.

Με τα γνωστά προβλήματα, συν ένα... απρόοπτο, ξεκίνησε χθες (27/03) η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για την εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, που θα διεξαχθεί αύριο (28/03, 18.00) στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Όλιβερ Λαφαγέτ να μην προπονείται, καθώς ανέβασε ξανά υψηλό πυρετό, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Βασίλης Σπανούλης, Μπρεντ Πέτγουεϊ, Κώστας Σλούκας και Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με τον Κόροιβο, η κατάστασή του άλλωστε δεν χαρακτηρίζεται σοβαρή, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με τους τέσσερις τραυματίες. Σήμερα (28/03) θα επιχειρήσουν να ανεβάσουν «στροφές», στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ πριν από την αναχώρησή του για την ηλειακή πόλη, και μόνο όσοι τα καταφέρουν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, πάντως, και πάλι να αποκλειστούν άπαντες.


Στο Λιμάνι δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν, πιέζοντας τους παίκτες τους να επανέλθουν πρόωρα στο παρκέ, με τον κίνδυνο της υποτροπής να παραμονεύει. Προέχει η υγεία τους άλλωστε, όπως έχει τονίσει πολλές φορές ο Σφαιρόπουλος, ενώ την Παρασκευή (03/04, 20.00) ακολουθεί το δύσκολο -κι εξαιρετικά κρίσιμο- παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία, για τη 13η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας, και ο προπονητής του Θρύλου θα προτιμούσε να τους έχει τότε στη διάθεσή του, ετοιμοπόλεμους.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ