2015-03-28 14:45:06
Φωτογραφία για Την παράταση τους προγράμματος των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Αμαρουσίου ζητά ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ζητά με επιστολή του προς τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων την παράταση του προγράμματος των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Αμαρουσίου, υπογραμμίζοντας το... πρωτόγνωρο ενδιαφέρον των πολιτών για συμμετοχή, με τη μαζική κατάθεση αιτήσεων στο Δήμο.

Όπως ενδεικτικά αναφέρει ο κ. Πατούλης στο Δήμο Αμαρουσίου από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι το Μάρτιο του 2015 έχουν κατατεθεί 2.650 αιτήσεις από τις οποίες έχουν ικανοποιηθεί οι 980 με λειτουργούντα τμήματα εκπαίδευσης 48. Έχει δε προγραμματιστεί μέχρι και τις 30 Ιουνίου να λειτουργήσουν τουλάχιστον άλλα δέκα εκπαιδευτικά προγράμματα με 200 συμμετέχοντες.

Επειδή θεωρούμε -καταλήγει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου- πως μια διακοπή σε αυτή τη φάση, θα οδηγήσει σε πολύμηνη καθυστέρηση έναρξης νέων τμημάτων και θα υπονομεύσει το θεσμό της Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Αμαρουσίου ζητάμε την παράταση του έργου αυτού.

Σημειώνεται ότι με αντίστοιχη επιστολή του ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ο κ. Πατούλης ζήτησε τη συνδρομή του κου Υπουργού, προκειμένου να δοθεί παράταση λειτουργίας του προγράμματος Κ.Δ.Β.Μ. μέχρι την ένταξή του στο νέο ΕΣΠΑ 2014 -2020. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ