2015-03-30 19:40:13
Φωτογραφία για ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
Ο απολογισμός της επίσκεψης του κλιμακίου της Ακαδημίας στις Σχολές μας στην Κύπρο.

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η επίσκεψη του κλιμακίου της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Κύπρο στο διάστημα 23-26 Μαρτίου. Οι πέντε Σχολές του Ολυμπιακού στο νησί (Λάρνακα, Πάφος, Αμμόχωστος, Λεμεσός, Λευκωσία) αξιολογήθηκαν από τον Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Γεωργάτο, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ελευθεριάδη, τον Επικεφαλής του Δικτύου κ. Νάνο και τον προπονητή της Ακαδημίας κ. Παπαπαναγή και πήραν... άριστα.

Στην διάρκεια της επίσκεψης δοκιμάστηκαν περισσότερα από 200 παιδιά και κάποια από αυτά θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να αξιολογηθούν εκ νέου. Οι Σχολές μας τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά έδειξαν πως είναι σε καλό επίπεδο ενώ "αναβαθμίστηκε" το επίπεδο των προπονητών μετά από το σεμινάριο που πραγματοποίησε η Ακαδημία μας.

Ο Ολυμπιακός είναι καθημερινά "δίπλα" στις Σχολές στην Κύπρο και τους επόμενους μήνες ποδοσφαιριστές από την Κύπρο θα έρθουν για αγώνες στην Αθήνα ενώ παιδιά από τις Σχολές μας στην Αθήνα θα επισκεφτούν το όμορφο νησί για να συμμετάσχουν σε δυνατά τουρνουά.


Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης κάνοντας τον απολογισμό για την επίσκεψη στην Κύπρο σημείωσε: "Η αίσθηση που αποκόμισα από την επίσκεψη της Ακαδημίας μας στην Κύπρο είναι πολύ καλή. Το σημαντικό είναι ότι οι Σχολές μας δουλεύουν σωστά ακολουθώντας το πρόγραμμα της Ακαδημίας μας και είδαν όλοι ότι το ενδιαφέρον για τις Σχολές είναι πραγματικό. Θέλουμε να βοηθήσουμε, όπως κάνουμε στην Ελλάδα, και τις Σχολές μας στην Κύπρο να βελτιωθούν. Το πρόγραμμα της επίσκεψης μας στην Κύπρο περιελάμβανε δοκιμαστικά και σεμινάρια στους προπονητές. Στα σεμινάρια αναφερθήκαμε σε λεπτομέρειες σχετικές με την προπόνηση. Ασχοληθήκαμε μεταξύ άλλων με τις στημένες φάσεις και με κομμάτια όπως είναι η γενική η ειδική προθέρμανση αλλά και η οργάνωση της προπόνησης. Φυσικά στους προπονητές είχε προηγηθεί και το σεμινάριο στο Ρέντη στις αρχές της σεζόν όπου και είχαμε αναπτύξει την αγωνιστική μας φιλοσοφία. Ήταν ένα πολύ γεμάτο τετραήμερο και είχαμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε πολλά παιδιά. Ένας μικρός αριθμός παιδιών μας ενδιαφέρει άμεσα. Θα φτιάξουμε την τελική μας έκθεση την οποία θα παραδώσουμε στον κ. Νάνο για να προχωρήσουν όλα τα θέματα".

Ο Επικεφαλής του Δικτύου των Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος μιλώντας για οργανωτικά θέματα σχολίασε: "Κάθε φορά που επισκεπτόμαστε το δίκτυο των σχολών μας στην Κύπρο διαπιστώνουμε ένα οργανωμένο πλαίσιο λειτουργίας το οποίο υιοθετεί και εφαρμόζει πλήρως την φιλοσοφία και τις αρχές της ομάδας μας. Πέρα από τα δοκιμαστικά τα οποία πραγματοποιήσαμε σε τρεις διαφορετικές περιοχές, οργανώσαμε σεμινάριο για το ανθρώπινο δυναμικό των σχολών μας με στόχο να καθιερωθεί σε κάθε μας επίσκεψη. Το πρόγραμμά μας επίσης περιλάμβανε συναντήσεις με όλους τους ιθύνοντες των σχολών με τους οποίους αναλύσαμε θέματα που αφορούσαν την εύρυθμη λειτουργία και περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου όπως επίσης και την επικείμενη επίσκεψη επίλεκτων τμημάτων στην τελική φάση του εσωτερικού πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέντη τον Μάϊο".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ