2015-03-31 21:34:11
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ;
Η Γιουβέντους έχει κάνει προσφυγή στα ιταλικά δικαστήρια με την οποία ζητά 443 εκατ. ευρώ για δυσφήμιση του ονόματός της από την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας ή την επιστροφή των δυο πρωταθλημάτων που της αφαιρέθηκαν λόγω «Καλτσιόπολις».

Μπροστά σε αυτό το... δίλημμα φαίνεται πως η ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα αναζητήσει… φόρμουλα για να επιστρέψει στη Γιουβέντους τους δυο τίτλους που της αφαιρέθηκαν. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι δηλώσεις του προέδρου της, Κάρλο Ταβέκιο, ο οποίος επεσήμανε ότι είναι της άποψης ότι οι τίτλοι πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα.

«Είμαστε οι πρώτοι οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι ένα πρωτάθλημα το κερδίζεις στον αγωνιστικό χώρο… Θα πρέπει να το δούμε το θέμα της επιστροφής των πρωταθλημάτων. Τα 443 εκατομμύρια ευρώ θα οδηγήσουν την ομοσπονδία σε χρεοκοπία», είπε χαρακτηριστικά δείχνοντας τις προθέσεις της ομοσπονδίας.

Φαίνεται, λοιπόν, πως οι Ιταλοί θα προτιμήσουν να επιστρέψουν στη «βέκια σινιόρα» τα δυο πρωταθλήματα που της αφαιρέθηκαν, παρά να πληρώσουν τα 443 εκατ. ευρώ που ζητούν οι «μπιανκονέρι»…
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ