2015-04-01 06:38:06
Φωτογραφία για Δείτε ποιές τροφές μας αδυνατίζουν!
Η ζυγαριά έχει κολλήσει εδώ και 2 εβδομάδες, παρόλο που ακολουθείς αυστηρή δίαιτα και αθλείσαι συχνά Ο λόγος είναι ότι ο μεταβολισμός σου χρειάζεται μία ώθηση για να αρχίσει να καίει και πάλι θερμίδες. Δες λοιπόν 4 περίεργα διατροφικά tips και πως μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις επιτέλους τα κιλά που σε ταλαιπωρούν.

1. Φάε ένα γλυκό μαζί με το πρωινό σου. Ένα muffin, ένα μικρό κέικ, γιαούρτι με μαρμελάδα, κάτι που θα σου δώσει ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας και θα περιορίσει τις βραδινές λιγούρες. Και μην στεναχωριέσαι για τις θερμίδες, αφού μέχρι το βράδυ θα τις έχεις κάψει.

2. Κόψε το φαγητό σε μικρά κομμάτια. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο , αλλά τρώγοντας το φαγητό σε πολλές μικρές θερμίδες ξεγελάς τον εγκέφαλο σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να χορτάσεις πιο γρήγορα και να νιώθεις πλήρης για πολλή ώρα.

3. Πιες ζεστό νερό και όχι από το ψυγείο. Σύμφωνα με έρευνες, ένα ποτήρι ζεστό νερό από τη βρύση πριν το φαγητό σε βοηθά να χορτάσεις πιο γρήγορα, που σημαίνει να καταναλώσεις λιγότερες θερμίδες.

4. Φάε συχνότερα γεύματα.Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, η κατανάλωση πολλών γευμάτων μέσα στην ημέρα θα ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σου και θα κάψει περισσότερες θερμίδες. Φυσικά, δεν εννοούμε παχυντικά και λιπαρά φαγητά, αλλά τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, όπως τα φρούτα, τα λαχανικά και το άπαχο κρέας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ