2015-04-01 22:04:09
Φωτογραφία για ΜΟΝΟ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ!
Οριστικά χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Μπρεντ Πέτγουεϊ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Μόσχα, ενόψει του... «τελικού» της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ.

Τόσο ο αρχηγός των ερυθρόλευκων, όσο και ο Αμερικανός φόργουορντ δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τελείως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν σε γόνατο και ωμοπλάτη αντίστοιχα και έτσι δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους ούτε σε αυτό το ματς.

Φυσικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να μη ρισκάρει τη χρησιμοποίησή τους, ώστε να τους έχει απόλυτα έτοιμους και υγιείς για τους καθοριστικούς «χιαστί» προημιτελικούς της Ευρωλίγκας.

Αντίθετα, μόνο ο Κώστας Σλούκας θα συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία θα αναχωρήσει την Πέμπτη (2/4) με προορισμό την πρωτεύουσα της Ρωσίας.

Εκτός αποστολής θα είναι και ο Ανδρέας Χριστοδούλου, αφού δεν υπάρχει για εκείνον θέση στη 12άδα από τη στιγμή που είναι διαθέσιμος ο Κώστας Σλούκας και φυσικά ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει προγραμματισμένο χειρουργείο την Πέμπτη (2/4), όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ