2015-04-02 07:29:06
Φωτογραφία για Ο καιρός της Πέμπτης
Αίθριος αναμένεται ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις Την Πέμπτη καλοκαιρία αναμένεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

Στην Αττική αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 που από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 που από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ που γρήγορα θα γίνουν βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια και βαθμιαία αίθριος καιρός. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για 03/04/2015

Την Παρασκευή στα βορειοανατολικά αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου στα ορεινά είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα Ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα βόρειοι 4 με 5 και στο βόρειοι Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ