2015-04-02 17:19:11
Φωτογραφία για Τραγική η κατάσταση στην μοναδική παιδική χαρά στο Καναλάκι - Επιστολή μιας αγανακτισμένης μάνας! [photos]
Αγαπητοί συνδημότες Δείτε που παίζουν τα παιδιά μας !

Το γεγονός ότι, τα παιδιά στο Καναλάκι δεν έχουν που να παίξουν όλοι το γνωρίζουμε, την τωρινή κατάσταση και την επικινδυνότητα της μιας και μοναδικής παιδικής χαράς στο Καναλάκι, επίσης όλοι τη γνωρίζουμε.

Εδώ και ένα περίπου χρόνο (για να διαχωρίσει τη θέση της και να αποποιηθεί των ευθυνών της σε περίπτωση ατυχήματος) η δημοτική αρχή έχει τοποθετήσει την ταμπέλα «ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ». Φυσικά στο χώρο της παιδικής χαράς έχει πρόσβαση οποιοδήποτε παιδί πολύ απλά από την πόρτα.

Να πω εδώ ότι ο χώρος είναι άκρως ακατάλληλος κ επικίνδυνος, βίδες έκθετες από βγαλμένες σανίδες ,σπασμένα σκαλοπάτια κ κάγκελα σε τσουλήθρες, σκουπίδια και άλλα πολλά Την ευθύνη αυτής της κατάστασης έχουμε ΟΛΟΙ , πρώτοι και καλύτεροι οι «του δήμου» και δεύτεροι εμείς, οι υπόλοιποι δημότες ,που είμαστε αρκετά κότες για να καταγγείλουμε ή να εμποδίσουμε τους βανδαλισμούς .

Είναι πολύ κρίμα ο μοναδικός χώρος που κάποτε έπαιζαν τα παιδάκια μας να βρίσκεται σήμερα σε αυτήν την άθλια κατάσταση, είναι δυσφήμιση και αίσχος για τον κάθε Καναλακιώτη που αγαπά έστω και λίγο το χωριό του.

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ !!!!!!! (όντως δεν λειτουργεί, ΤΙΠΟΤΑ)

Υ.Γ. Όσο ζω ελπίζω κάποια στιγμή να αποκατασταθεί κ επισκευαστεί η ζημιά και να αποτελεί και πάλι έναν χώρο ασφαλή και κόσμιο οπού θα παίζουν τα παιδιά μας!!!

 

 

 
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ