2015-04-03 00:15:02
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ...  «ΦΑΠΑ» ΣΤΟ ΟΑΚΑ!
Tα μεγάλα λόγια στην αρχή της εβδομάδας έγιναν... "άξιος της μοίρας του", "αυτοκτόνησε και τώρα τρέχει" Τώρα οι πράσινοι ψάχνουν πλέον διπλό πρόκρισης στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, σε ένα γήπεδο που θα είναι κατάμεστο για πολλούς λόγους, με πιο σημαντικό όλων τα... περίεργα πανό που είχαν σηκωθεί στο ΟΑΚΑ τον πρώτο γύρο.

Ας δούμε πως σχολίασαν τα πράσινα ΜΜΕ την Γερμανική "φάπα" από την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ (66-68). 

leoforos.gr : ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 68-66 από την Άλμπα και θέλει μόνο νίκη στη Σερβία για να προκριθεί στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αναμέτρησης χάνοντας στη μάχη της… σκακιέρας από τους Γερμανούς. Οι κακές επιλογές δεν του επέτρεψαν να επιβάλλει τον ρυθμό του και σε ακόμα ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες δεν είχε την τύχη με το μέρος του. Σε έναν αγώνα που έμοιαζε με τελικό, δέχτηκε επιμέρους σκορ 22-11 στο τελευταίο δεκάλεπτο, χωρίς καμία απάντηση, δίνοντας συνέχεια στις κακές επιλογές.

prasinanea.gr : "Αυτοκτόνησε" και...

τώρα τρέχει

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να "κλειδώσει" από τώρα την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague αφού ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την Άλμπα Βερολίνου (66-68) και πλέον καλείται να νικήσει την επόμενη εβδομάδα στο Βελιγράδι για να βρεθεί στους "8".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ