2015-04-03 00:33:13
Φωτογραφία για ΤΡΟΜΕΡΟ CLASICO ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ!
Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια στον ισπανικό... «εμφύλιο» της 13ης αγωνιστικής του Τοπ-16 καθώς επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 85-80!

Η Μπαρτσελόνα έκανε δικό της το clasico και πλέον βρίσκεται μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 10-3 του ε' ομίλου, αλλά δεν κάλυψε και τη διαφορά της ήττας της στο πρώτο ματς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να «καθαρίσει» την πρωτιά του ε' ομίλου και πλέον χρειάζεται νίκη στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας την τελευταία αγωνιστική του TOP 16.

Οι Καταλανοί υπερασπίστηκαν το «Παλάου Μπλαουγκράνα» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας κι «έπιασαν» τους συμπατριώτες τους στην κορυφή της κατάταξης του Ε’ Ομίλου, ωστόσο έχουν το μειονέκτημα στην ισοβαθμία μια και στο πρώτο παιχνίδι είχαν χάσει με διαφορά 24 πόντων (97-73).

Οι δύο ομάδες πήγαιναν πολύ κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος, αλλά οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ ήταν πιο... ψύχραιμοι στα τελευταία δύο λεπτά και πήραν το θετικό αποτέλεσμα.


Έτσι, θα έχουν πλεονέκτημα έδρας στην προημιτελική φάση των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ενώ η τελική κατάταξη θα ξεκαθαρίσει την τελευταία αγωνιστική. Η Μπαρτσελόνα θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και με νίκη θα ελπίζει σε ήττα της Ρεάλ από τη Ζαλγκίρις Κάουνας στη Μαδρίτη για να καταλάβει την πρώτη θέση, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης κράτησε τη διαφορά από το πρώτο ματς.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μάριο Χεζόνια με 15 πόντους και 5/6 τρίποντα, αν και αγωνίστηκε μόλις 17 λεπτά, ενώ ακολούθησαν ο Μπραντ Όλεσον και ο Ματσέι Λάμπε που σημείωσαν από 12 πόντους.

Από πλευράς Ρεάλ, ξεχώρισαν ο Ρούντι Φερνάντεθ με 20 πόντους και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 17, αλλά δεν είχαν την ανάλογη βοήθεια από τους συμπαίκτες τους.

Τα δεκάλεπτα: 17-25, 41-41, 64-62, 85-80
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τότεναμ για Αφελάι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τότεναμ για Αφελάι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ