2015-04-03 14:13:48
Φωτογραφία για Τι θα μοιράσει στους πολίτες το Ποτάμι τη Μ. Τρίτη;
Με μικρά κόκκινα βιβλιαράκια θα "γεμίσει" η χώρα τη Μεγάλη Τρίτη. Πρόκειται, για το βιβλίο του Ποταμιού, που θα μοιραστεί σε όλους τους πολίτες!

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, το βιβλίο που επιμελήθηκε γραφιστικά ο Φώτης Πεχλιβανίδης, έχει μέγεθος τσέπης και περιέχει δώδεκα ομιλίες του επικεφαλής του Ποταμιού: Από το «Ξεκινάμε» που ήταν η αναγγελία του Κόμματος από τον Σταύρο Θεοδωράκη στις 26 Φεβρουαρίου (μιλώντας στην ουσία στους συνεργάτες του) μέχρι την «Ηδονή των συνθημάτων» στις 30 Μαρτίου, στην ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής κατά την ενημέρωση από τον Αλέξη Τσίπρα για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Το κόκκινο βιβλίο με τίτλο «Αυτό είναι το Ποτάμι» έχει περισσότερες από 250 σελίδες, θα κυκλοφορήσει σε χιλιάδες αντίτυπα και θα δοθεί χέρι χέρι από εθελοντές και στελέχη του Ποταμιού σε όλη τη χώρα, ενώ στόχος είναι να φτάσει και στους Ελληνες του εξωτερικού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, με ειδικό σημείωμα στην εσωτερική σελίδα εξωφύλλου σε αυτό το έντυπο που στην ουσία αποτελεί το μανιφέστο του Ποταμιού, γράφει: «Οπως τα σμήνη των πουλιών αλλάζουν ξαφνικά πορεία, έτσι και η χώρα μπορεί να αλλάξει πορεία και να σωθεί. Αρκεί να το προσπαθήσουμε. Αυτή τη φορά δεν φτάνει να θέλουμε. Πρέπει να πράξουμε».

Το δε κείμενο του εξωφύλλου απηχεί την ομπαμική επιρροή αφού αρχίζει με τη φράση: «Μπορούμε; Ναι μπορούμε» για να συνδυάσει στη συνέχεια με μια παραλλαγή του εμβληματικού μότο του Ποταμιού «Γι αυτό ξεκινήσαμε». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ