2015-04-03 21:07:12
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΟΝΗΣ : ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής σε γεύμα με τους δημοσιογράφους πέταξε... μεγάλη ατάκα, συμπληρώνοντας "ας μας αποκλείσουν, εμείς δεν υποχωρούμε, γιατί πρέπει να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο»!

Στη συνάντηση λοιπόν, που ήταν παρών και ο νέος ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός, όταν ρωτήθηκαν για το αν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές στο νομοσχέδιο που παρουσιάστηκε, ήταν κάθετοι κυρίως όσων αφορά τα διοικητικά πρόστιμα και τους αθλητικούς δικαστές.

Πάνω σε αυτό το θέμα ο κ. Κοντονής τόνισε ότι η UEFA είναι απόλυτα σύμφωνη καθώς «φορολογικούς και οικονομικούς ελέγχους δέχονται όλες οι εταιρίες από το υπουργείο στο οποίο υπάγονται, άρα δεν μπορεί να διαφέρει αυτό για τις ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και της Εθνικής ομάδας, για ακόμα μια φορά τόνισε ότι δεν αποτελεί μοχλό πίεσης ή εκφοβισμού ενώ χαρακτηριστικά πρόσθεσε «Ας μας αποκλείσουν, εμείς δεν υποχωρούμε, γιατί πρέπει να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο».


Μάλιστα χαρακτηρίστηκε ως απόλυτα θετικό το γεγονός ότι ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί δέχτηκε τον υφυπουργό χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία της ΕΠΟ.

Η επιλογή αφαίρεσης κάποιας ομάδας, ως έσχατο μέτρο, από ευρωπαϊκή διοργάνωση θα συνεχίσει να υφίσταται ακόμα κι αν «μείνουμε για δύο χρόνια να βλέπουμε στην τηλεόραση την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης και να το χαιρόμαστε», όπως ακούστηκε χαρακτηριστικά, δείγμα του ότι η Πολιτεία είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τα άκρα για να δει αποτελέσματα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ