2015-04-03 21:10:18
Φωτογραφία για Απ. Γκλέτσος για κυβέρνηση: Είμαστε σε θέση αναμονής... Ίδωμεν
O πρόεδρος και ιδρυτής του πολιτικού κόμματος σε συνέντευξη που... παραχώρησε στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ, αναλύοντας τις θέσεις της "Τελείας" με βασική αρχή την ανιδιοτέλειαέχοντας πίστη και κεραίες ανοιχτές στις ανάγκες και στα προβλήματα των Ελλήνων.

Συνέντευξη στην Σταυρούλα Σγουρού

- Πώς πήρατε την απόφαση να ασχοληθείτε με την πολιτική;

Η ενασχόλησή μου με την πολιτική ξεκίνησε ως μία συγκυρία. Ως δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Στυλίδας συνειδητοποίησα ότι υπήρχαν προβλήματα στην άσκηση της διοίκησης. Έτσι μια ομάδα δημοτικών συμβούλων, που είχαν την ίδια γνώμη με εμένα αποφασίσαμε να κάνουμε τη δική μας προσπάθεια και να διεκδικήσουμε τη δημαρχία του δήμου Στυλίδας. Μπήκα μπροστά με κριτήριο την αναγνωρισιμότητά μου ως ηθοποιός.

Παραλάβαμε το δήμο με 3.400.000 ευρώ μαύρη τρύπα και μέσα σε 3,5 χρόνια καταφέραμε να μη χρωστάμε τίποτα και σε κανένα. Επίσης από τα 30.000.000 ευρώ του ΕΣΠΑ, τα 15.000.000 δαπανήθηκαν στην κατασκευή δημοσίων έργων.


Λαμβανομένης υπόψη της σημέρινής δύσκολης πολιτικής κατάστασης, είμαι υπέρ μιας πολυκομματικής Βουλής, που θα αποτελείται από πολλά μικρά κόμματα, απορρίπτοντας τα μεγάλα και συνήθως αλλαζονικά κόμματα.

- Με την πρώτη κάθοδό σας στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές πετύχατε ένα σημαντικότατο εκλογικό αποτέλεσμα αγγίζοντας το 2% το οποίο φέρνει ικανοποίηση αλλά παράλληλα μεγάλες ευθύνες. Ποιες είναι οι προσδοκίες και οι στόχοι σας;

Επιθυμούμε να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Βασική αρχή που διέπει όλους τους στόχους μας είναι η ανιδιοτέλεια. Στοχεύουμε στην είσοδο της «Τελείας» στην Βουλή, προσδοκώντας να παίξουμε ρυθμιστικό ρόλο προς τη σωστή κατεύθυνση.

- Είσαστε ευχαριστημένος από το τόλμημα της «Τελείας»;

Ήταν μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη το ποσοστό που σημείωσε η «Τελεία» στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Η στήριξη του ελληνικού λαού μας έδωσε δύναμη και μας γέμισε ευθύνη για να συνεχίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία της «Τελείας» και έχω βαθιά πίστη μέσα μου ότι με σκληρή δουλειά και έχοντας τις κεραίες μας ανοικτές στα προβλήματα και τις ανάγκες των Ελλήνων θα καταφέρουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους.

- Έχουνε περάσει μόλις δύο μήνες από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση που το αποτέλεσμα γέννησε πολλές ελπίδες στο λαό για αλλαγή. Ποιες είναι οι απόψεις σας για τις σημερινές εξελίξεις;

Ως «Τελεία» είμαστε σε θέση αναμονής. Δίνουμε χώρο και χρόνο στη νέα Κυβέρνηση, ασκώντας παράλληλα εποικοδομητική κριτική. Παρακολουθούμε με αμείωτη προσοχή την στρατηγική που εφαρμόζει η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ίδωμεν.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ