2015-04-03 23:54:09
Φωτογραφία για ΤΟΜΙΤΣ : ΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ!
Στην εξαιρετική προσπάθεια του Ολυμπιακού παρά τις απουσίες, αλλά και τα χαμένα ριμπάουντ στάθηκε ο Μίλαν Τόμιτς μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ήττα (76-70) από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.

Ικανοποιημένος με τη νοοτροπία και τον χαρακτήρα που έδειξε ο ελλιπής Ολυμπιακός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έμεινε ο Μίλαν Τόμιτς.

«Γυρίσαμε το παιχνίδι δύο φορές. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, που παίζει και τα 40 λεπτά πιστεύοντας στη νίκη», τόνισε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο των ερυθρόλευκων.

Τα λεγόμενά του:

Για την εξαιρετική προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι παρά τις απουσίες: «Πρέπει να σταθούμε στα 19 επιθετικά ριμπάουντ που μας πήρε η ΤΣΣΚΑ, αλλά και στο ότι γυρίσαμε το παιχνίδι δύο φορές. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, που παίζει και τα 40 λεπτά πιστεύοντας στη νίκη. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στο τέλος… Και πάλι όταν χάνεις δεν πρέπει να κλαις. Πρέπει να δουλέψεις παραπάνω».

Για τον αντίπαλο που προτιμά στα προημιτελικά: «Δεν διαλέγουμε αντίπαλο, ούτε έχουμε προτίμηση. Χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και θέλουμε τη νίκη».

Για την απώλεια του πλεονεκτήματος: «Είναι πραγματικότητα, αλλά έτσι είναι η ζωή, ο αθλητισμός δεν πρέπει να το δούμε σαν δικαιολογία».

Για τις επιστροφές των τραυματιών Σπανούλη και Πέτγουεϊ: «Θα δούμε τώρα που θα επιστρέψουμε και ανάλογα θα κριθεί αν θα αγωνιστούν».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ