2015-04-04 11:56:14
Φωτογραφία για «ΧΑΛΑΣΤΗΚΑΝ» ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΜΕ ΤΗΝ... ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ναι, είναι αλήθεια ότι στον Παναθηναϊκό δεν αντέχουν να βλέπουν ευρωπαϊκές νίκες του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, ειδικά όταν έχει προηγηθεί δικό τους στραβοπάτημα.

Για τη χθεσινή όμως αναμέτρηση της Μόσχας ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Ολυμπιακό τα δεδομένα κάπως... διαφοροποιήθηκαν.

Τι εννοούμε;

Όχι βέβαια ότι μας... υποστήριζαν, αλλά σαφώς και θα προτιμούσαν στο τέλος του Top 16 να βρεθεί ο Ολυμπιακός στην πρώτη θέση του ομίλου του, πράγμα που θα γινόταν αν έκανε το "διπλό" στη Μόσχα χθες.

Αυτό θα σήμαινε, ότι -αν και εφόσον περάσουν οι "πράσινοι" στο TOP 8-, απέναντί τους θα έβρισκαν τον Ολυμπιακό, ενώ τώρα όπως όλα δείχνουν θα βρουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Για να βρεθούν απέναντι στον... Ομπράντοβιτς και την Φενέρ θα πρέπει να χάσει την τελευταία αγωνιστική η ΤΣΣΚΑ στο Μιλάνο απ'την Αρμάνι και να επικρατήσει την ίδια ώρα στο Τούρκικο ντέρμπι η ομάδα που δεν... χρειάζεται τη νίκη, η Φενέρ δηλαδή. Δύσκολα πράγματα... 

Έτσι λοιπόν οι πράσινοι "χαλάστηκαν" από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού πέρα από τον αντίπαλο θα έχουν και το μακρινό ταξίδι στη Μόσχα που πρόσφατα αποδείχθηκε "μαρτύριο" γι'αυτούς, ενώ τίποτα δε δείχνει ότι δεν θα... ξανασυμβεί το ίδιο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τις φετινές εκτός έδρας εμφανίσεις τους.

Σαφώς λοιπόν θα προτιμούσαν να έρθουν μέχρι το ΣΕΦ από το να ταξιδέψουν στη Μόσχα για να κοντραριστούν με την παρέα των Τεόντοστις, Κιριλένκο και Γουίμς...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ