2015-04-04 15:10:12
Φωτογραφία για Αν είναι δυνατόν - Επίθεση Βαλάντη κατά Πάριου! Τα συμπεράσματα δικά σας...
Στον καναπέ του Μάρκου Σεφερλή κάθισε, ο Βαλάντης το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αιχμηρές δηλώσεις που είχε για τον Γιάννη Πάριο.

«Είχες κάνει κάποιες δηλώσεις για μεγάλους μας τραγουδιστές, την Δήμητρα Γαλάνη, τον Γιάννη Πάριο, την Χαρούλα Αλεξίου, ότι είναι καιρός να αποσυρθούνε από το τραγούδι», του είπε ο Μάρκος Σεφερλής. «Δεν είχε γίνει έτσι ακριβώς», απάντησε ο Βαλάντης και συνέχισε: «Η ερώτηση για μένα ήταν: "«πότε φαντάζεσαι τον εαυτό σου να τελειώνει;" Και είπα ότι στα 50 μου χρόνια νομίζω ότι πρέπει να αποχωρήσω από το τραγούδι. Η επόμενη ερώτηση ήταν "δηλαδή όσοι είναι 50 και πάνω πρέπει να φύγουν;" και λέω "ναι, ίσως, όσοι έχουν μία βιολογική φθορά, επειδή κουράστηκαν χρόνια"», εξήγησε ο τραγουδιστής.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι βιολογική ηλικία. Οι χορδές είναι όργανο. Για όλους. Και αναλόγως τη χρήση βέβαια. Και στην ουσία για τον Γιάννη Πάριο που είπα, τον οποίο τον θεωρώ τον μεγαλύτερο τραγουδιστή που πέρασε από την Ελλάδα, ότι κάποια στιγμή από την πολύ χρήση φθείρεται. Και είπα απλά ότι δε χρειάζεται να τραγουδάει στα μπουζούκια. Δηλαδή σε χώρους που προσπαθεί να δείξει ακόμα πόσο ωραίος είναι...». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ