2015-04-04 15:51:07
Φωτογραφία για Αναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο της Germanwings
Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης πραγματοποίησε αεροσκάφος της Germanwings, όπως αναφέρει η Bild Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες, από την πτώση του μοιραίου Airbus της εταιρίας στις Άλπεις, με υπαιτιότητα του συγκυβερνήτη, όπως προκύπτει από τις έρευνες.

Δεν είναι και λίγοι οι συνωμοσιολόγοι όμως, που θεωρούν ότι η εταιρία προσπαθεί να καλύψει τα δικά της λάθη, ρίχνοντας την ευθύνη στον Λούμπιτς φορτώνοντάς του από ψυχολογικά προβλήματα, μέχρι ερωτικές απογοητεύσεις.

Τους ισχυρισμούς όσων τονίζουν ότι τα αεροπλάνα της Germanwings δεν είναι και τα... καλύτερα, επιβεβαιώνει και το σημερινό περιστατικό.

Λίγο πριν από τις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδος) απογειώθηκε το αεροσκάφος της εταιρίας που εκτελούσε πτήση από την Κολωνία με προορισμό τη Βενετία. Περίπου μία ώρα αργότερα, το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Στουτγκάρδη λόγω τεχνικού προβλήματος, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, και συγκεκριμένα «απώλεια καυσίμων».

Σύμφωνα με τη Germanwings, «αυτή είναι μια τυπική διαδικασία» που ακολουθήθηκε από τον πιλότο.

Οι 123 επιβάτες και τα πέντε μέλη του πληρώματος αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αεροπλάνο αμέσως μετά την προσγείωση, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κανείς δεν έχει τραυματιστεί. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ