2023-06-22 08:27:33
Φωτογραφία για Windows 10 21H2: ετοιμαστείτε για αναγκαστική αναβάθμιση





Η Microsoft ανακοίνωσε το τέλος της υποστήριξης για τα Windows 10 της έκδοσης 21H2. Επιλεγμένες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος δεν θα λαμβάνουν πλέον μηνιαίες ενημερώσεις με βελτιώσεις ασφαλείας, διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες απαραίτητες αλλαγές.

Επομένως, όσοι χρησιμοποιούν Windows 10 στην έκδοση 21H2 θα πρέπει να ενημερώσουν άμεσα σε νεότερη έκδοση για να διατηρήσουν τα συστήματά τους προστατευμένα.

Όπως δείχνει το όνομα, η έκδοση 21H2 των Windows 10 κυκλοφόρησε το δεύτερο εξάμηνο του 2021 με μια μικρή λίστα αλλαγών. Είχε 18 μήνες ενεργητικής υποστήριξης για τα SKU Home, Professional, Professional Education, και Professional for Workstations.

Οι εκδόσεις για τις επιχειρήσεις, Enterprise, Education, IoT Enterprise και Enterprise multi-session, θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις για έναν χρόνο ακόμα. Η Microsoft σχεδιάζει να σταματήσει την υποστήριξή τους στις 11 Ιουνίου του 2024.

Η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 10 της έκδοσης 21H2 μαζί με την αρχική έκδοση των Windows 11. Από τότε, ήταν προφανές ότι οι χρήστες των Windows 10 δεν θα έπρεπε να περιμένουν νέες δυνατότητες ή αξιοσημείωτες αλλαγές, καθώς η εταιρεία προωθούσε πια τα Windows 11.

Τώρα τα Windows 10 είναι στο “λειτουργία συντήρησης” και λαμβάνουν μόνο μηνιαίες αθροιστικές ενημερώσεις με μικρές αλλαγές και διορθώσεις ασφαλείας. Για κάποιους, αυτό το καθιστά το τέλειο λειτουργικό σύστημα, αφού δεν πρέπει να ανησυχούν ότι τα επερχόμενα νέα χαρακτηριστικά θα χαλάσουν το σύστημά τους.

Όσοι εξακολουθούν να τρέχουν τα Windows 10 της έκδοσης 21H2 θα πρέπει να προετοιμαστούν για αναγκαστική αναβάθμιση.

Η Microsoft θα αναβαθμίσει τον υπολογιστή σας στην έκδοση 22H2. Τα Windows 11 παραμένουν προαιρετικά, αλλά μόνο για τους υπολογιστές που διαθέτουν το κατάλληλο hardware.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ