2015-04-06 04:42:06
Φωτογραφία για Τέσσερις νεκροί σε επίθεση αυτοκτονίας στη Λιβύη
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 20 τραυματίστηκαν... από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας εναντίον σημείου ελέγχου ασφαλείας στην πόλη Μισράτα της Λιβύης, μετέδωσε σήμερα το λιβυκό πρακτορείο ειδήσεων.

Μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης που σημειώθηκε στο σημείο ελέγχου στην Ες Ντάντα, ανατολικά της Μισράτα, είναι μία γυναίκα και τα δύο παιδιά της, μετέδωσε το LANA το οποίο συνδέεται με την κυβέρνηση της Τρίπολης.

Η Μισράτα είναι το προπύργιο των δυνάμεων της Αυγής της Λιβύης, που κατέλαβαν την πρωτεύουσα Τρίπολη το καλοκαίρι και εγκαθίδρυσαν την αυτοανακηρυχθείσα κυβέρνησή τους και το κοινοβούλιό τους αμφισβητώντας την αναγνωρισμένη κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αμπντουλάχ αλ Θίνι.

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Al-Bayane την ευθύνη για τη σημερινή επίθεση αυτοκτονίας, διευκρινίζοντας ότι την πραγματοποίησε ένας Σουδανός.

Οι δυνάμεις της Μισράτα μάχονται και σε ένα δεύτερο μέτωπο εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στην πόλη Σύρτη, όπου επεκτείνονται οι εξτρεμιστές και οι τοπικοί ένοπλοι ισλαμιστές Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ