2015-04-06 10:41:05
Φωτογραφία για Τα 4 καλύτερα tips που πρέπει να ξέρεις πριν κάνεις online shopping!
Μία fashion editor είναι ειδική να σου πει τι πρέπει να προσέξεις πριν... κάνεις κάποιες online αγορές. Δες τις 4 καλύτερες συμβουλές που σου δίνει για να αγοράσεις πράγματα που θα ευχαριστηθείς.

1. Το ύφασμα είναι το κλειδί

Σε κάθε ρούχο που θέλεις να αγοράσεις online αναγράφεται και το ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένο. Μερικά υφάσματα είναι καλύτερα από άλλα. Το πολυέστερ έχει την τάση να μην αφήνει το σώμα να αναπνέει πράγμα που σημαίνει πως καλό είναι να μένεις μακριά του. Αν, από την άλλη μεριά, το πλεκτό είναι αναμεμειγμένο με μετάξι μπορείς να καταλάβεις πως πρόκειται για ένα πιο ελαφρύ πλεκτό από ένα άλλο το οποίο είναι φτιαγμένο από 100% μαλλί, πράγμα που σημαίνει πως θα πέφτει με διαφορετικό τρόπο πάνω στο σώμα σου. Αν, τέλος, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ύφασμα από το οποίο είναι το ρούχο που θέλεις να αγοράσεις, καλό είναι να στείλεις ένα email στο site για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες.


2. Μην ξεχνάς τα πιο μικρά online “μαγαζιά”

Μπορεί στα μεγαλύτερα site να βρίσκεις πολλά πράγματα και μεγάλη ποικιλία από χρώματα, σχέδια και νούμερα, αλλά υπάρχουν και μικρότερα site τα οποία μπορεί να έχουν πολύ καλά ρούχα, ποιοτικά και σε πολύ καλές τιμές.

3. Mην ξεχνάς τις εκπτώσεις

Σίγουρα το να περιμένεις τις εκπτώσεις δεν είναι καθόλου κακό και μπορεί να σε γλιτώσει από πολλά περιττά έξοδα αλλά κάποιες φορές, όταν έχεις βρει αυτό που σου αρέσει καλό είναι να το πάρεις εκείνη τη στιγμή. Δεν σου εγγγυάται κανείς ότι θα το ξαναβρείς στις εκπτώσεις. Πολλές φορές, λοιπόν, η αναμονή δεν αξίζει τον κόπο.

4. Αν το ρούχο που θες έχει ξεπουλήσει σε ένα site..

Όταν ψάχνεις για κάποιο συγκεκριμένο ρούχο και δεν το βρίσκεις, μπορείς να ψάξεις στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα που βρίσκεται σε κάποια άλλη χώρα. Μπορεί το shipping να είναι λίγο πιο ακριβό (μπορεί και όχι) αλλά αν είναι κάτι που το θέλεις πολύ, τότε αξίζει τον κόπο να δώσεις και κάτι παραπάνω. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ