2015-04-06 19:09:09
Φωτογραφία για Ηλεία: Εγινε η πρώτη επέμβαση στον μικρό Γιαννάκη - Πρωτόγνωρη η στήριξη του κόσμου
Απίστευτη αγάπη έδειξε ο κόσμος στο θέμα του μικρού Γιαννάκη από τα Μπαρακίτικα Καλλιθέας ο οποίος εδώ και ένα χρόνο έχει χάσει την ακοή του με συνέπεια να μην μπορεί ούτε να μιλήσει. Ο μικρός Γιαννάκης χρειαζόταν άμεσα επέμβαση και στα δυο αυτάκια του με σκοπό να μπορέσει και πάλι να ακούσει τους ήχους της ζωής.

Οι αρμόδιες αρχές υγείας κάλυπταν οικονομικά μόνο την μια επέμβαση και το εμφύτευμα, ενώ την δεύτερη όχι. Έτσι η οικογένεια δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να προβεί στη δεύτερη επέμβαση και μέσω του ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ έκανε έκκληση στους απλούς πολίτες να βοηθήσουν με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να γίνει και η δεύτερη επέμβαση του παιδιού η οποία και κοστίζει περίπου 30.000 ευρώ.

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και κυρίως από την πλευρά της Νέας Φιγαλείας η οποία σαν μια γροθιά στάθηκε δίπλα στο μικρό παιδάκι κυρίως οικονομικά και συγκέντρωσε μέσα σε λίγες μόλις μέρες ποσό που ξεπέρασε τα 10.000 ευρώ. Μάλιστα ο Δήμαρχος Φιγαλείας - Ζαχάρως κ. Φάμελος ανέλαβε πρωτοβουλίες κάνοντας μεγάλες προσπάθειες και εκκλήσεις σε ΜΜΕ και σε υπηρεσίες για να βρεθεί λύση για το παιδί, ενώ ο ενεργός πολίτης Θάνος Χουλιάρας ενημέρωσε ο ίδιος τον υπουργό Υγείας για το σοβαρό αυτό θέμα με σκοπό να βρεθεί άμεσα λύση.


Μάλιστα αρκετοί φορείς, όπως ο ΑΟ Ξενοφών Κρεστένων , ο ΑΟ Άφοβος Βροχίτσας, σχολικές μονάδες σε Πύργο, Νέα Φιγαλεία, Ανδρίτσαινα, Κρέστενα, σύλλογοι, σωματεία, φορείς και η εκκλησία συγκέντρωσαν χρήματα με σκοπό να βοηθήσουν τον μικρό Γιαννάκη.

Ο μικρός Γιαννάκης την περασμένη Παρασκευή σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την πρώτη επέμβαση και μάλιστα σύμφωνα με τους γιατρούς είχε 100% επιτυχία και πλέον από το ένα αυτί αποκαταστάθηκε η ακοή του κάτι που χαροποίησε και συγκίνησε πολύ τους γονείς του. Η οικογένεια ευχαριστεί θερμά όλον το κόσμο που βοήθησε οικονομικά για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση του μικρού Γιαννάκη. Σύντομα ο μικρός θα ξανακούσει και πάλι τους ήχους της ζωής και από τα δύο αυτιά του και αυτό οφείλεται στη αγάπη των πολιτών!

Συγκεκριμένα η οικογένεια ευχαριστεί θερμά: Τον Θάνο Χουλιάρα - Συντάκτη ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και τον Δήμαρχο Ζαχάρως - Φιγαλείας Νίκο Φάμελο για τον μεγάλο αγώνα που έκαναν για μέρες και την τεράστια στήριξη στο θέμα του μικρού Γιαννάκη. Τον ευεργέτη της Καλλιθέας Ολυμπίας Ιωάννη Μαυροειδή. Τα ΜΜΕ ΙΟΝΙΑΝ Channel, ΟΡΤ ΤV, Ilialive.gr, Πατρίς, Πρωινή, ΙΟΝΙΟΝ FM.

Τις εκκλησίες των Δ.Ε. Φιγαλείας, Ανδρίτσαινας, Αλιφείρας, Σκιλλουντίας. Τους Εκπολιτιστικούς Συλλόγους, Απανταχού Ζαχαίων Αθηνών, Γυναικών Καλλιθέας "Ελπίδα".

Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Καλλιθέας & Νέας Φιγαλείας, Πλουτοχωρίου & Πλατιάνας, Τρυπητής & άλλων περιοχών. Τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων Νέας Φιγαλείας, Μακρισίων ,Πύργου, Ανδρίτσαινας & Λεύκης. Το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Σχολείου Αμαλιάδας. Τις ομάδες της ΕΠΣΗ Ξενοφών Κρεστένων και Άφοβος Βροχίτσας κ.α.

Τον Εκπολιτιστικό και Εξωραϊστικό σύλλογο Τριποταμιάς - Καπελίτσας Αρκαδίας «Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ».

Τους Συλλόγους Εργαζομένων του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρέστενας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Πύργου Ηλείας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων, την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού Ηλείας, τα Σώματα Ασφαλείας, τους απανταχού Έλληνες του εξωτερικού από Αμερική , Καναδά, Ολλανδία, Γερμανία και άλλων χωρών

και όλους όσους βοήθησαν οικονομικά ώστε ο μικρός Γιαννάκης να ξανακούσει και πάλι!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL, την ομάδα Αθλητική Γυμναστική Ένωση Ζακύνθου, την εκπομπή Τρέχα - Γύρευε και τον Άγγελο Σεβαστιάδη καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην μεγάλη εκδήλωση που θα λάβει χώρα στη Ζάκυνθο την Μεγάλη Τρίτη με την διεξαγωγή ενός μεγάλου αγώνα μπάσκετ για την στήριξη του μικρού Γιαννάκη στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ