2015-04-06 19:34:22
Φωτογραφία για Η Apple δεν μπορεί να πουλήσει το Apple Watch στην Ελβετία
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, η Apple δεν μπορεί να κάνει διαθέσιμο το Apple Watch στην αγορά της Ελβετίας καθώς αντιμετωπίζει νομικό πρόβλημα με κατοχύρωση ονόματος Συγκεκριμένα πριν από 30 χρόνια μια εταιρεία που ονομάζεται Leonard Watch έλαβε το αποκλειστικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί τη λέξη «μήλο» (Apple), στο τμήμα της αγοράς κοσμημάτων και η κατοχύρωση του ονόματος θα λήξει τον Δεκέμβριο του 2015.

Αυτό σημαίνει πως αν η Apple θέλει να κυκλοφορήσει στην Ελβετία το Apple Watch είτε θα πρέπει να μην εμφανίζεται το λογότυπο της και να μην αναφέρεται στο όνομα η λέξη Apple με μια ειδική έκδοση που θα κατασκευάζει ειδικά για την Ελβετία είτε να περιμένει τον Δεκέμβριο που θα λήξει η κατοχύρωση του ονόματος.

Στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα σε κάποιες χώρες και τότε λύθηκε το πρόβλημα με οικονομικό συμβιβασμό.

Παραδοσιακά η Apple σε κάθε νέα κυκλοφορία περιελάμβανε στο πρώτο κύμα και την Ελβετία αλλά φέτος και συγκεκριμένα στις 24 που θα ξεκινήσει την διάθεση του το ρολόι δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελβετία και πιθανόν η αιτία είναι αυτή.
argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ