2015-04-06 22:36:45
Φωτογραφία για Αντιπλοίαρχος τρώει κάθε μέρα τσάμπα στην Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου
Αγαπητό Tromaktiko,

Δυο μέτρα και δυο σταθμά ισχύουν στην Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου και συγκεκριμένα... ο αντιπλοίαρχος Λ. Κ. Διευθυντής Β' κλάδου παραμένει στη ναυτική διοίκηση Αιγαίου καθημερινά και αδιάλειπτα μετά την λήξη του εργάσιμου ωραρίου και σιτίζεται στο καρέ αξιωματικών, πλήρες μεσημεριανό γεύμα, ζητώντας να σερβίρετε και ιδιαίτερα μάλιστα από καμαρωτό. 

Ο συγκεκριμένος μάλιστα αντιπλοίαρχος διαθέτει τρία αυτοκίνητα, το ένα μάρκας BMW, δεν έχει οικογενειακές υποχρεώσεις κι είναι αρκετά ευκατάστατος. Η δικαιολογία του είναι ότι διαμένει Αθήνα και του είναι κουραστικό να οδηγεί μέσα στην κίνηση το μεσημέρι. Αυτή η τακτική συνεχίζεται και τα σαββατοκύριακα που με το πρόσχημα των εφοδίων, έρχεται και σιτίζετε όπως τις καθημερινές, και το ερώτημα είναι, ενώ δικαίωμα σίτισης έχει μονό η βάρδια, γιατί γίνεται αυτή η διάκριση;

Υπάρχουν πολλοί από το προσωπικό που μένουν μακριά και όμως επιστρέφουν στα σπίτια τους και ας έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις και κάνεις δεν έχει τολμήσει να ζητήσει να σιτισθει στην υπηρεσία γνωρίζοντας πως δεν το δικαιούται πέραν τούτου. Ο συγκεκριμενος αντιπλοίαρχος δεν τηρεί το προβλεπόμενο ωράριο προσέλευσης ενώ το απαιτεί από όλους τους υπολοίπους.


Απευθύνουμε λοιπόν ένα μεγάλο γιατί στον κ. Υπουργό και στην υπόλοιπη ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ας το λάβουν υπόψη τους.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ