2015-04-06 23:47:07
Φωτογραφία για Η... ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΧΕΖΟΝΙΑ ΓΙΑ FINAL 4
Στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζουν για την Μπαρτσελόνα οι επερχόμενοι αγώνες της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκας, που θα δώσουν ο Καταλανοί και θα κρίνουν το εισιτήριο της πρόκρισης για το Final-4 της Μαδρίτης, στάθηκε ο Μάριο Χεζόνια.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα τεθεί αντιμέτωπος των «Μπλαουγκράνα», με την ομάδα της Βαρκελώνης να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Χεζόνια ερωτηθείς για την δύσκολη όσο και καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του τόνισε:

«Απομένει μία ακόμη αγωνιστική για να τερματίσουμε δεύτεροι και να δούμε ποιος θα είναι ο τρίτος του άλλου ομίλου. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, παράγοντας που είναι πολύ σημαντικός και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Χεζόνια, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα οφέλη της νίκης επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 85-80:

«Μια νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι περισσότερο από μια νίκη για τους οπαδούς μας και την υποστήριξή τους κάνει τα πάντα ευκολότερα. Προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε, επειδή τους αξίζει».


Ερωτηθείς για την εξαιρετική του απόδοση στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χεζόνια τόνισε:

«Η νίκη δεν ήταν απόρροια μόνο της δικής μου απόδοσης, ήταν όλων των συμπαικτών μου. Όλοι μοχθήσαμε για τη νίκη»

Όταν ρωτήθηκε για τις πολύ πιθανές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό τόνισε:

«Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και κάθε αντίπαλος είναι ισχυρός. Θέλουμε να προκριθούμε και θα τα δώσουμε όλα, ώστε να φτάσουμε στο Final-4. Όταν παίζω θέλω πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό»
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ