2015-04-07 11:02:05
Φωτογραφία για ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ... ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο ΠΕΤΓΟΥΕΪ
Στην τελική ευθεία για την επάνοδό του στις επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού έχει μπει ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ προπονήθηκε χθες (06/04) μαζί με τους συμπαίκτες του στο ΣΕΦ για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον αριστερό ώμο, στα τέλη Φεβρουαρίου, και είναι πλέον πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα παραταχθεί απέναντι στη Νίζνι Νόβγκοροντ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ανάλογα με την κατάστασή του στις επόμενες προπονήσεις, και εφόσον εξακολουθεί να μην πονάει, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα αποφασίσει εάν θα τον χρησιμοποιήσει κόντρα στη ρωσική ομάδα τη Μ. Παρασκευή (10/04, 18.00), στην αναμέτρηση με την οποία θα ολοκληρωθεί το Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ο αγώνας είναι αδιάφορος βαθμολογικά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει την 3η θέση του ΣΤ’ Ομίλου και την πρόκρισή του -με μειονέκτημα έδρας- στα πλέι οφ, καθώς και για τους φιλοξενούμενους που έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια.

Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα εν όψει της συνέχειας, αλλά και να εντάξουν ξανά στο παιχνίδι τους τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος έχασε πέντε διαδοχικά ματς μετά την εξάρθρωση ωμοπλάτης που υπέστη απέναντι στους Ισπανούς.

Αντίθετα, εκτός δωδεκάδας θα βρίσκονται ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και όπως όλα δείχνουν και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος δεν έχει επανέλθει ακόμα πλήρως και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρει.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ