2015-04-07 12:20:10
Φωτογραφία για «ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Ο Νοέ Ακόστα, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ολυμπιακού, μιλάει στο "gazzetta.gr" για τους στόχους του, την προοπτική της Ευρώπης, αλλά και το πείσμα των Γιαννιωτών απέναντι στους... «μεγάλους»!

Αναλυτικά Το τρομερό σερί του ΠΑΣ απέναντι στις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ συνεχίστηκε, με μια εμφατική νίκη, για δεύτερη σερί χρονιά, επί του Πρωταθλητή Ολυμπιακού! Ο Ακόστα «έφτιαξε» το πρώτο γκολ για τον Ίλιτς και σημείωσε το τρίτο γκολ στο 3-1 με τους ερυθρόλευκους, τοποθετώντας φαρδιά-πλατιά την σφραγίδα του στη μεγάλη νίκη, η οποία έβαλε την ομάδα του για τα καλά σε τροχιά πλέι οφ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του τονίζει ότι μπήκε στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση νικητή απέναντι στον πρωταθλητή, μιλάει για τους στόχους του και ξεχωρίζει τον καλύτερο αντίπαλο που αντιμετώπισε φέτος!

Πριν τη σέντρα στο ματς με τον Ολυμπιακό, περίμενες μια νίκη με τέτοιο τρόπο;


«Περίμενα ότι μπορούμε να νικήσουμε. Τα είχαμε καταφέρει και πέρυσι και πιστεύω ότι φέτος παίζουμε καλύτερα, όποτε γιατί να μην περιμέναμε τη νίκη; Στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί και το έχουμε δείξει. Οπότε, μπήκαμε με στόχο τη νίκη».

Με τις «μεγάλες» ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ τα πάτε εξαιρετικά...

«Δεν έχουμε χάσει από καμία, ούτε από τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο. Έχει να κάνει με τη δουλειά που κάνουμε όλοι οι παίκτες και είμαστε ως σύνολο τρομερά συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο ματς. Λένε ότι όλα τα ματς είναι το ίδιο, αλλά όταν ο αντίπαλος είναι κάποια από τις ομάδες που είπες, ο κόσμος δείχνει μεγαλύτερο ενθουσιασμό, μας βάζει στο κλίμα και μας προετοιμάζει καλύτερα».

Ποια ομάδα από αυτές θεωρείς ότι είναι καλύτερη φέτος;

«Φέτος νομίζω ο Παναθηναϊκός».

Είστε μέσα στο παιχνίδι των πλέι οφ. Είναι ο μεγάλος σας στόχος;

«Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε σε καλή θέση και βλέπουμε τα πλέι οφ, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Πρέπει να σκεφτόμαστε αγώνα-αγώνα τα παιχνίδια που απομένουν, γιατί όλα είναι πολύ σημαντικά».

Το ματς με τον Ατρόμητο έχει το χαρακτήρα τελικού για εσάς;

«Ναι, θα έλεγα ότι είναι ένας τελικός, αλλά δεν είναι καθοριστικό με την έννοια ότι αν το χάσουμε χανόμαστε».

Αν τελικά μπείτε στα πλέι οφ, υπάρχουν ερωτηματικά για το αν θα πάρετε άδεια, όπως πρόπερσι. Είναι η συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ένα όνειρο για εσάς;

«Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει λύση για την άδεια και θα παίξουμε Ευρώπη. Θα είναι πολύ όμορφο συναίσθημα. Είναι όνειρο για όλη την πόλη».

Έχεις παίξει στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Άρη, πριν τον ΠΑΣ. Θέλεις να παραμείνεις, με δεδομένο ότι το συμβόλαιό σου λήγει το καλοκαίρι;

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ, βρίσκομαι στην Ελλάδα για τέσσερα χρόνια. Στα Γιάννενα είμαι πολύ ευτυχισμένος. Θέλω να μείνω, αλλά είναι ένα θέμα με πολλές παραμέτρους. Θα δούμε».

Στην αρχή δεν έπαιζες τόσο, ωστόσο πλέον είσαι βασικό στέλεχος της ομάδας...

«Προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που μου έδωσε ο προπονητής μου και τον έπεισα για την αξία μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που προσφέρω στην ομάδα!».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ