2015-04-07 12:34:09
Φωτογραφία για AYTH είναι η ατάκα της Μενεγάκη που άναψε φωτιές και έκανε τον Λάτσιο να βγει από τα ρούχα του!
Γύρισε στο σπίτι της αγκαλιά με την κόρη της. Τι γίνεται τώρα με την περιουσία;

Πετάει στον έβδομο ουρανό. Βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της και δεν το κρύβει. Ο ερχομός του μωρού της ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσε να πάρει, σφραγίζοντας τη σχέση ζωής με τον άνθρωπο που άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία της, τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η Ελένη ήθελε πάρα πολύ να φέρει στον κόσμο το παιδί του αγαπημένου της, το μωρό του έρωτά τους. Η απόφασή της να μείνει έγκυος στα 45 της χρόνια κι ενώ εκείνη έχει αποκτήσει άλλα τρία παιδιά, μπορεί να έκανε πολλούς να απορήσουν, όμως ήταν απολύτως συνειδητή.

Ήθελε και ο άντρας της ζωής της να γίνει πατέρας και να νιώσει την απόλυτη ευτυχία. Μπορεί να μη μίλησε σχεδόν καθόλου τους εννιά μήνες της εγκυμοσύνης της, μπορεί να θόλωσε τα νερά ακόμη και για το φύλο του μωρού της, αλλά έλαμπε από ευτυχία και χαρά αφού η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα.

Η κόρη της που περίμενε με τόση αγωνία (όχι μόνο η παρουσιάστρια αλλά και... όλη η Ελλάδα) γεννήθηκε και την ξετρέλανε από την πρώτη ματιά. "Αυτή θα μου τα φάει όλα", έλεγε η Ελένη κρατώντας την αγκαλιά. Μια... κοράκλα ίδια ο Μάκης της, όπως λένε όλοι, που της πήρε τα μυαλά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ