2015-04-08 19:59:49
Φωτογραφία για Σε απόγνωση η Νομικού! Το σοκ της Δούκισσας πριν από το γάμο!
Στην προσωπική της ζωή όλα πλέον κυλούν ρολόι Μακάρι να έλεγε το ίδιο και για την επαγγελματική και συγκεκριμένα για την επόμενη μέρα της στην TV.

Το καλοκαίρι της ήθελε να είναι... καυτό, αφού φουντώνουν οι φήμες που τη θέλουν να ντύνεται νυφούλα, όμως το ίδιο καυτό αναμένεται και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Πριν από το γάμο η Δούκισσα έχει υποστεί σοκ, αφού το ενδεχόμενο να μείνει εκτός, μοιάζει πιο ορατό από ποτέ. Το "Dancing With The Stars" ως γνωστόν θα παραμείνει στο ψυγείο, το "ΟΛΑ" ολοκληρώνει τον κύκλο του όπως υποστηρίζουν όλοι οι συντελεστές του, ενώ οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της για τη σειρά "She is with me" που έχει στα σκαριά ο ΑΝΤ1. Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή της στο κανάλι του Αμαρουσίου, εκείνη είναι το φαβορί για να πάρει το ρόλο, έχοντας πει ήδη το πρώτο "ναι" στο ραντεβού της με τον Τζώνη Καλημέρη.


Τι θα γίνει, λοιπόν, με τη Δούκισσα; Αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα. Παρά τις καλές σχέσεις που διατηρεί με το κανάλι και την κοινή επιθυμία συνεργασίας, αν δεν βρεθεί κάτι, μοιραία οδηγούμαστε σε χωρισμό. Διαζύγιο πριν από το γάμο της; Κι όμως, είναι πολύ πιθανό.

Η ίδια προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Από τη στιγμή όμως που περνάει υπέροχα στην προσωπική της ζωή, το άγχος της μετριάζεται. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι συνεχώς δίπλα της γεγονός που τη γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Η Δούκισσα είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Όπως και ότι σύντομα θα ντυθεί νυφούλα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ