2015-04-08 21:07:13
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ... ΤΕΛΙΚΟ! ΑΠΟΛΛΩΝ Σ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 0-3 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα, έκλεισε ουσιαστικά θέση για τον τελικό του Κυπέλλου και περιμένει Ξάνθη ή Ηρακλή. Μποτία, Χάρα και Ντοσεβί με γκολάρα οι σκόρερ του Θρύλου.

Ένας σοβαρός Ολυμπιακός κυριάρχησε στο γήπεδο πέτυχε σε 5 λεπτά δυο γκολ (Ντοσεβί με... βοήθεια Μποτία και Χάρα), σημείωσε άλλο ένα με γκολάρα του Τογκολέζου στο 57` και... καθάρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, κάνοντας ουσιαστικά τυπική διαδικασία τη ρεβάνς.

Άρεσαν οι Ντοσεβί και Μπενίτες (ιδίως στο πρώτο μέρος), η άμυνα και ο Ρομπέρτο ήταν... θεατές, με τον Απόλλωνα να μην κάνει ουσιαστικά φάση. Οι ερυθρόλευκοι πλέον περιμένουν Ξάνθη ή Ηρακλή (Μ.Πέμπτη το Ηρακλής-Ξάνθη) στον τελικό του Κυπέλλου.

Στα καθαρά αγωνιστικά Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με σαφή στόχο το γρήγορο γκολ, πλην όμως του φάουλ του Τσόρι στο 4` δεν είχε απειλήσει τον Ταΐρη, με τους γηπεδούχους να είναι πίσω από την μπάλα, ψάχνοντας την κόντρα και τους ερυθρόλευκους να έχουν την κατοχή.


Ο Απόλλων έκανε λάθη, έδινε πολλά στημένα στους παίκτες του Περέιρα και κάπως έτσι στο 21` ήρθε το γκολ. Ο Τσόρι εκτέλεσε από αριστερά, ο Ντοσεβί σούταρε, η μπάλα φάνηκε να βρίσκει και στον Μποτία και έγινε το 0-1. Λίγο μετά στο 26`, η άμυνα του Απόλλωνα τα έκανε πάλι... θάλασσα, καθώς δεν απομάκρυνε έγκαιρα, ο Μπενίτες σούταρε στον Ταΐρη και ο Χάρα από κοντά έκανε απλά το 0-2. Οι ερυθρόλευκοι ήλεγξαν το ματς και έβγαλαν το πρώτο μέρος πρηγούμενοι στο σκορ και μάλιστα χωρίς να έχουν κινδυνέψει καθόλου από τους παίκτες του Βοσνιάδη, πλην του γκολ του Ανγκούλο που σωστά δεν μέτρησε ως οφσάιντ στο 45`.

Με το ματς στο 0-2, ο ρυθμός δεν ήταν ανάλογος στο β` ημίχρονο, όπως ήταν φυσικό, αλλά το... χαϊλαϊτ του αγώνα ήρθε στο 57` με την γκολάρα (σουτ έξω από την περιοχή) του Ντοσεβί που καθάρισε νίκη και πρόκριση μαζί!

Ο Περέιρα στο 60` έβαλε και τον Φουστέρ αντί του Χάρα, μιας και πλέον προσφερόταν η αναμέτρηση για να πάρει χρόνο και ο Ισπανός μέσος, ενώ λίγο μετά στο 70` μπήκαν και οι Φορτούνης και Διαμαντάκος. Τα όσα ακολούθησαν ήταν διαδικαστικά, με τον Ντοσεβί να χάνει μια ευκαιρία για το 0-4 στο 84` και το τελικό σκορ να είναι το 0-3 και τον Θρύλο να είναι ουσιαστικά από σήμερα στον... τελικό!

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Πινέιρο (78' Χατζής), Σουάνης, Λαγός (71' Καραδέμητρος), Ανγκούλο, Μπαμ Μπαμ (52' Άρσιτς), Ψιάνο.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά (70' Διαμαντάκος), Ντοσεβί, Ντομίνγκες (70' Φορτούνης), Χάρα (60' Φουστέρ), Μπενίτες.

Δείτε τα δυο πρώτα γκολ του Θρύλου ΕΔΩ

και το 0-3 ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ