2015-04-09 11:02:24
Φωτογραφία για Οι 6 λόγοι που δείχνουν ότι ακόμα... αργείτε να παντρευτείτε
Μπορεί να βλέπετε τους φίλους σας τον έναν μετά τον άλλον να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να λέτε "εγώ τι κάνω;", αλλά πιστέψτε μας δεν είστε έτοιμοι για γάμο.

Δεν το λέμε εμείς. Τα δεδομένα δείχνουν ότι ακόμα έχετε χρόνια μπροστά σας, έχετε καιρό για να γνωρίσετε έναν άνθρωπο διαφορετικό από τους άλλους και ενδεχομένως να πειστείτε να κάνετε το επόμενο βήμα.

Υπάρχουν όμως 6 ανασταλτικοί παράγοντες που σας αποτρέπουν από ένα τέτοιο μεγάλο βήμα. Ποιοι είναι αυτοί;

Δεν έχετε σταθερό εισόδημα

Αλλος ένας βασικός παράγοντας είναι ο οικονομικός. Δεν μπορείτε να περιμένετε από τον άλλο να σας στηρίξει αν δεν είστε σε θέση να ζήσετε και μόνοι σας. Αλλωστε η οικονομική άνεση, σας δίνει μία διαφορετική αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία που σας αποτρέπει από το να «πνίξετε» συναισθηματικά το σύντροφό σας.

Δεν γνωρίζετε καλά τον εαυτό σας

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα την ψυχική σας ενδοσκόπηση, δεν έχετε βρει τα λάθη σας και δεν έχετε μάθει να αγαπάτε τον εαυτό σας όπως ακριβώς είναι, τότε μην περιμένετε να τον αγαπήσει κανείς άλλος. Αν ψυχολογικά δεν πατάτε γερά στα πόδια σας ως άνθρωπος τότε είναι δύσκολο έως αδύνατο να υποστηρίξετε κάτι σοβαρό.

Δυσκολεύεστε να κάνετε σχέση

Συνδυαστικά με το προηγούμενο, αν δεν έχετε ακόμα διάθεση να βγείτε, ή να γνωρίσετε νέο κόσμο, πόσο μάλλον να κάνετε καινούργια σχέση, τότε μην περιμένετε να έρθει ένας πρίγκιπας με κοστούμι και ανθοδέσμη να σας χτυπήσει την πόρτα.

Νιώθετε ότι έχετε ακόμα πολλά να κάνετε

Τότε καλύτερα να κάνετε πρώτα τα όνειρα σας πράξη. Δεν είναι εύκολο να μπείτε σε μία σοβαρή σχέση και να τη διατηρήσετε, νιώθοντας ότι έχετε ανεκπλήρωτες επιθυμίες που εκκρεμούν.

Δεν εμπιστεύεστε το άλλο φύλο

Έχετε πληγωθεί, έχετε χωρίσει άσχημα αρκετές φορές ή απλώς δεν εμπιστεύεστε το άλλο φύλο. Είναι και αυτός ένας από τους βασικούς λόγους που ο γάμος μοιάζει με όνειρο απατηλό. Ειδικότερα οι άντρες, έχουν μια δυσκολία παραπάνω στο να εμπιστευτούν μια γυναίκα, χωρίς ωστόσο να παραγνωρίζονται και τα... τερτίπια του άντρα που βάζουν σε σκέψεις την καλή του.

Χρειάζεστε χρόνο μόνοι σας

Είτε βγήκατε από επώδυνη σχέση, είτε δεν είστε ακόμα σε θέση να κάνετε καινούργια, είτε θέλετε να απολαύσετε λίγο την ελευθερία σας τέλος πάντων. Οποιος κι αν είναι ο λόγος, σίγουρα δεν σκοπεύετε να παντρευτείτε σύντομα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ