2015-04-09 13:42:10
Φωτογραφία για «ΑΝΤΙ-ΑΚΟΥΙΛΑΝΙ Ο... ΚΑΣΑΜΙ!»
Ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη Φιορεντίνα στο τέλος της σεζόν και ο Παϊτίμ Κασάμι είναι σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" ο ένας από τους δύο βασικούς υποψηφίους να πάρουν τη θέση του.

Οι Μπόρχα Βαλέρο, Μάτι Φερνάντες και Μίλαν Μπαντέλι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη μεσαία γραμμή της Φιορεντίνα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα γίνει το ίδιο και με τον Αλμπέρτο Ακουιλάνι.

Το συμβόλαιο του 30χρονου Ιταλού μέσου με τους "βιόλα" λήγει αυτό το καλοκαίρι και οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει σε ανανέωση της συνεργασίας τους, με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για σίγουρη αποχώρησή του από το "Αρτέμιο Φράνκι" σε λίγους μήνες.

Η Φιορεντίνα δεν προτίθεται πάντως να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και σύμφωνα με το δημοσίευμα δύο είναι οι παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα της Τοσκάνης για να διαδεχτούν τον Ακουιλάνι.


Ο ένας είναι ο 24χρονος Ιταλός διεθνής μέσος (τον περασμένο Νοέμβριο έκανε το ντεμπούτο του στην "σκουάντρα ατζούρα") Αντρέα Μπερτολάτσι που αγωνίζεται από το 2012 στη Τζένοα και ο άλλος ο Παϊτίμ Κασάμι του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει περάσει και από τη Serie A φορώντας τη φανέλα της Παλέρμο (2010-11).

Πάντως ο Κασάμι δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, κάτι που σημαίνει ότι για να γίνει η μετακίνησή του στην Φιορεντίνα θα πρέπει ο σύλλογος της Φλωρεντίας να καταθέσει μία ικανοποιητική οικονομική πρόταση στους ερυθρόλευκους...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ