2015-04-09 16:18:20
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο... «ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΤΗ Mercedes
Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ θα συνεχίσουν να μάχονται ο ένας εναντίον του άλλου, καθώς η Mercedes δεν πρόκειται να υπαγορεύει την τακτική ανάμεσά τους!

Δεν πρόκειται να υπάρξουν εντολές από την ομάδα της Mercedes υπέρ του ενός ή του άλλου πιλότου της. Αυτό αποκάλυψε ο Νίκο Ρόσμπεργκ στο βρετανικό ‘’Sky Sport News’’ που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", όπου τόνισε, ότι «δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα έχουμε μία μάχη με ένταση, η αντιπαλότητά μας θα συνεχιστεί».

Η ιδέα για εντολές προς τους οδηγούς ανάλογα με την εξέλιξη του πρωταθλήματος της Formula 1 συζητήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση της ομάδας στη Μεγάλη Βρετανία. Τα «ασημί βέλη» θορυβήθηκαν από την εμφάνιση του Φέτελ και της Ferrari στη Μαλαισία και ο διευθυντής τους, Τότο Βολφ, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας επανεξέτασης της στάσης της Mercedes, που αφήνει ελεύθερους τους οδηγούς της να πολεμούν ο ένας εναντίον του άλλου.


Η πρόταση απορρίφθηκε μεν προς το παρόν, βρισκόμαστε όμως στην αρχή της σεζόν. Κανένας δεν γνωρίζει, αν θα παραμείνει η Mercedes πιστή σε αυτή την τακτική σε περίπτωση που σοβαρέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα και πάρει το πάνω χέρι η Ferrari. Τότε θα γίνει μονόδρομος η συνεργασία μεταξύ των πιλότων της και θα πρέπει να μπει τέλος στον αλληλοσπαραγμό τους, ώστε να μην βγει ζημιωμένη η ομάδα.

Σε μία τέτοια περίπτωση θα βρίσκεται στην πλευρά του χαμένου ο οδηγός της Mercedes με τους λιγότερους βαθμούς, καθώς θα υποχρεωθεί να παίξει τον ρόλο του νεροκουβαλητή για τον άλλον. Γιαυτό εξάλλου και η αντίδραση του Ρόσμπεργκ, που βρίσκεται πίσω από τον Χάμιλτον και πρέπει να τον περάσει στα επόμενα Γκραν Πρι, αν θέλει να βρεθεί σε θέση ισχύος στο μέλλον.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ