2015-04-09 21:44:10
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ο αγώνας με τη Νίζνι μπορεί να είναι αδιάφορος σχετικά με τηνβαθμολογία του ομίλου, αλλά για τον Ιωάννη Παπαπέτρου είναι ακόμα ένα ματς που θα του δώσει ρυθμό για τη συνέχεια.

Ο 21χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού μιλώντας στη Red Euroleague αναφορικά με το πόσο εύκολο είναι να είναι κάποιος συγκεντρωμένος σε ένα ματς χωρίς σημασία τόνισε πως... «Πιστεύω πως δεν είναι τόσο δύσκολο. Ολοι είμαστε επαγγελματίες. Είναι πολύ σημαντικό να τελειώσουμε πολύ δυνατά αυτή τη φάση και να μπούμε στην επόμενη με ένα καλό μομέντουμ. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το κίνητρο υπάρχει, έχει τεθεί από τους προπονητές και είναι καθήκον μας να το ακολουθήσουμε».

Για το ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Παρασκευή και ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε ότι «Μετά το ματς οι περισσότεροι θα πάμε στον Επιτάφιο. Πρώτα από όλα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αν δεν νικήσουμε, δεν ξέρω με τι κουράγιο θα πάμε στον Επιτάφιο. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε με τις οικογένειές μας».


Ο «Πάπι» ακολούθησε την άποψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού για το ποιον θα ήθελε αντίπαλο στα πλέι οφ μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα λέγοντας ότι «όποιος και να έρθει, εμείς θέλουμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση, να τα βγάλουμε στο γήπεδο με οποιοδήποτε αντίπαλο. Δεν είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε. Εμείς θέλουμε να νικήσουμε τη Νίζνι, να τελειώσουμε δυνατά και όπου και αν παίξουμε πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το διπλό», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «δεν βλέπουμε την επόμενη ημέρα. Χρησιμοποιούμε αυτό το παιχνίδι για βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας. Ισως δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και μερικές στρατηγικές που βάζει ο κόουτς καθημερινά στις προπονήσεις. Η Νίζνι και χωρίς τον Ρότσεστι και τον Κίνσεϊ έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες, παίζει με πολύ γρήγορο ρυθμό, όπως αγωνίζονται και η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Οπότε είναι μία καλή προπόνηση για εμάς».

Τέλος, για την ενδεχόμενη επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, ο Παπαπέτρου ανέφερε: «Μακάρι. Πηγαίνει καλύτερα. Οι γιατροί γνωρίζουν καλύτερα την κατάστασή του. Μακάρι να επιστρέψει πιο δυνατός και πιο έτοιμος. Ολοι ξέρουν τι είναι για εμάς ο Βασίλης Σπανούλης, οπότε είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψει».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ