2015-04-10 13:38:01
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ: Πανζουρλισμός στα ΚΤΕΛ Κηφισού...
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα ΚΤΕΛ Κηφισού, καθώς χιλιάδες πολίτες έχουν επιλέξει... τα υπεραστικά λεωφορεία για να μετακινηθούν τις ημέρες του Πάσχα.

Μάλιστα, έχουν προγραμματιστεί επιπλέον δρομολόγια για να καλυφθεί η ζήτηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε κανονικές συνθήκες φεύγουν περίπου 200 δρομολόγια την ημέρα, ενώ από την μεγάλη Πέμπτη μέχρι και το μεγάλο Σάββατο θα φύγουν περισσότερα από χίλια λεωφορεία από τα ΚΤΕΛ Κηφισού με προορισμό διάφορες περιοχές της περιφέρειας.

Η πληρότητα στα εισιτήρια αγγίζει το 100% και θα ήταν πολύ χρήσιμο να έχετε κλείσει το εισιτήριο με... επιστροφή, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να... μείνετε στον πασχαλινό σας προορισμό!

Το... κοστολόγιο

Πολλοί εκδρομείς έχουν επιλέξει να μετακινηθούν με αυτό τον τρόπο καθώς είναι πιο οικονομικός, όπως μας λέει ο κύριος Σπύρος που μεταβαίνει στην Κέρκυρα. Μας πληροφορεί πως θα του κοστίσει 100,60€ για το "πήγαινε - έλα" με το ΚΤΕΛ, ενώ αν πήγαινε με το αυτοκίνητό του θα πλήρωνε αρκετά περισσότερα.


Για να πάει κάποιος στην Καλαμάτα θα πληρώσει 22 ευρώ (39 με επιστροφή), ενώ αν κανείς επιλέξει τα Ιωάννινα θα κληθεί να πληρώσει 39 ευρώ.

94 ευρώ το ταξίδι μετ' επιστροφής στην Ξάνθη, ενώ για την Πάργα το κόστος (μαζί με την επιστροφή) ανέρχεται στα 74,20€.

Τα πορτ μπαγκάζ των λεωφορείων είναι γεμάτα και οι πλέον δημοφιλείς προορισμοί είναι η Κέρκυρα, η Πάτρα, η Καλαμάτα και τα Ιωάννινα.

Μάλιστα, στα ΚΤΕΛ υπάρχει έντονη η παρουσία της τροχαίας ούτως ώστε να διευκολύνει την κίνηση των επιβατών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ