2015-04-10 18:52:08
Φωτογραφία για Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ... ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΙ ΓΚΕΡΣΟΝ! (ΡΗΟΤΟ)
Mε το που τελείωσε το παιχνίδι της Μακάμπι με την Άλμπα Βερολίνου ο Πίνι Γκέρσον κατευθύνθηκε στις κερκίδες, πήρε έναν φίλαθλο των πρωταθλητών Ευρώπης στους ώμους και... πανηγύρισαν μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας!

Πρόκειται για ακόμα μία... “τρέλα” του Πίνι, ο οποίος στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο Eurohoops και η οποία θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες, αποκάλυψε το ποιος ήταν αυτός ο... άγνωστος κύριος, το αν ήταν προσχεδιασμένο και για ποιον λόγο έκανε αυτή την κίνηση. Όταν δε του “πετάξαν το μπαλάκι” για τον Σόφο και επικείμενη πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης, δεν το άφησε να πέσει κάτω και απάντησε όπως μόνο αυτός ξέρει.

“Aυτός ο άντρας ήρθε σε μένα πριν από ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Μακάμπι και μου είπε ότι θα κερδίσουμε με 17 πόντους, κάτι ο οποίο συνέβη. Χθες (8/4) που τον συνάντησα ξανά τον ρώτησα τι θα γίνει αύριο. Μου απάντησε ότι θα κερδίσουμε με 9 πόντους κι εγώ του είπα ότι αν κερδίσουμε με εννέα, τότε απλά να ανοίξει τα πόδια του κι εγώ θα βρεθώ από κάτω! Όταν τέλειωσε το παιχνίδι καθόταν δίπλα στον πάγκο και μου φώναζε επίμονα να δω το σκορ στον πίνακα. Ήταν ακριβώς 9 πόντοι! Ε, δεν είχα επιλογή… (γέλια)”.

Μπορείς να κάνεις το ίδιο με τον “Big Sofo” αν προκριθείτε στο Φάιναλ Φορ;

“Ναι, φυσικά κανένα πρόβλημα… Θα τον πάρω στην πλάτη μου ακόμα κι αν χρειαστεί να σταθώ σε πέντε ή έξι πόδια”!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ