2015-04-10 22:37:04
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΓΚΟΛΑΡΑ ΜΕ ΠΑΡΙ Σ.Ζ. Ο ΒΑΪΣ!
Ο Βάις... τρέλανε την Ασία με τη γκολάρα του και μέσα από το "gazzetta.gr" θυμάται την... Παρί, ενώ μίλησε για τον Βίκτορ Σάντσεθ και τα σενάρια επιστροφής του στο Λιμάνι.

Αναλυτικά Τα σενάρια επιστροφής του στο Λιμάνι φουντώνουν, ο Βάις δεν κλείνει την πόρτα στον Ολυμπιακό, αλλά και η περίπτωσή του μόνο... δύσκολη μπορεί να θεωρηθεί. Ο Σλοβάκος μίλησε για τις φήμες, τον Βίκτορ Σάντσεθ και το νέο του ρόλο, αλλά και τις γκολάρες με Παρί και Μπουνιοντκόρ.

- Πέτυχες ένα απίστευτο γκολ και για πολλούς το καλύτερο φετινό στην Ασία. Πως αισθάνθηκες;

Ήταν απίστευτο συναίσθημα, πέτυχα ένα πολύ ωραίο γκολ, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι κέρδισε η ομάδα μου και καταφέραμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ήθελα πολύ να σκοράρω, μου δόθηκε η ευκαιρία, το προσπάθησα και απλά βγήκε. Είμαι ενθουσιασμένος!

- Φανταστικό τέρμα. Πως αντέδρασαν συμπαίκτες και οπαδοί;


Δεν το πίστευαν... Είμαστε πολύ δεμένοι και όλοι ενθουσιάστηκαν. Ο κόσμος αγαπά το ποδόσφαιρο στο Κατάρ και ωραία γκολ φέρνουν ακόμα περισσότερους στο γήπεδο. Ωστόσο, σημασία έχει πως η Λεκβίγια κέρδισε, είναι στη 2η θέση και κοντά στο στόχο της πρόκρισης!

- Όλοι θυμήθηκαν το τέρμα σου κόντρα στην Παρί! Ποιο ήταν δυσκολότερο σε εκτέλεση; Ποιο σου μένει περισσότερο;

Είναι δυο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Όταν σκοράρω εδώ χαίρομαι ακόμα περισσότερο, αφού έτσι δεν θα με ξεχάσει η Ευρώπη και φυσικά θέλω να επιστρέψω. Κόντρα στην Παρί όμως ήταν... δυσκολότερο, αφού απέναντί μου ήταν εξαιρετικοί αμυντικοί. Τέτοια τέρματα δεν τα ξεχνάς ποτέ, απλά όταν σκοράρεις στο «Καραΐσκάκη» και απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα είναι απίστευτο συναίσθημα. Οταν έκανα την προσπάθεια και είδα τη μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα και τον κόσμο να αποθεώνει ήταν κάτι... μοναδικό.

- Είναι τεράστιες οι διαφορές Ευρώπης και Ασίας; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ;

Ποιοτικά υπάρχουν τεράστιες διαφορές, ωστόσο υπάρχει η θέληση η ψαλίδα να αρχίσει να κλείνει. Έρχονται σημαντικοί παίκτες στο Κατάρ, την Κίνα, το Ουζμπεκιστάν, τη Σαουδική Αραβία. Ο κόσμος αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο, βλέπουμε γεμάτα γήπεδα με εξαιρετική ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχουν φόβοι για επεισόδια και όσο περνούν τα χρόνια πιστεύω πως η ποιότητα στην Ασία θα ανεβαίνει

- Ένας πρώην προπονητής σου, ο Βίκτορ Σάντσεθ ανέλαβε τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Πίστευες στην εξέλιξή του;

Τώρα το έμαθα και είναι ένα εξαιρετικό κατόρθωμα. Το άξιζε, τον σέβομαι και του εύχομαι πολλές επιτυχίες.

- Μπορεί να μας πεις κάποιες λεπτομέρειες για το πως τον έζησες στον Ολυμπιακό;

Πιστεύω πως ήταν ο βοηθός που θα ήθελε κάθε προπονητής. Δεν έλεγε πολλά, αλλά ήξερε πολλά... Ο Βίκτορ ήταν αυτός που έριχνε το βάρος στην τακτική, ήταν αυτός που μελετούσε το παιχνίδι. Ηταν αυστηρός, αλλά ήθελε να μάθουμε και το πετύχαινε. Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και η παρουσία του είχε παίξει σημαντικό ρόλο. Ελπίζω να τα καταφέρει στο νέο του ρόλο, το αξίζει.

- Σενάρια για την επιστροφή σου στον Ολυμπιακό τον Γενάρη, σενάρια και για το καλοκαίρι!

Δεν γνωρίζω κάτι επίσημο. Πολλά ακούγονται, αλλά το θεωρώ δύσκολο, αφού κι εγώ δεν θέλω να αλλάζω διαρκώς ομάδες. Περνάω πολύ καλά στη Λεκβίγια, είναι δύσκολο να φύγω τώρα, έχω ό,τι θέλω και πραγματικά περνώ καλά. Είναι άψογοι μαζί μου και γω είμαι σε καλή κατάσταση».

- Αφήνεις ανοιχτή πόρτα;

Στον Ολυμπιακό ποτέ δεν μπορώ να κλείσω την πόρτα. Μπορεί να μην έμεινα πολύ, αλλά έζησα τόσα πολλά. Είχα επιτυχίες, πήρα μαθήματα, ωρίμασα ακόμα περισσότερο ποδοσφαιρικά και ποτέ δεν έχω αποκλείσει μια επιστροφή. Ποτέ μη λες ποτέ... Αλλά την δεδομένη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος στην Λεκβίγια.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανακοίνωση ΕΝΙΜΑΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανακοίνωση ΕΝΙΜΑΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ