2015-04-10 22:38:23
Φωτογραφία για Ανακοίνωση ΕΝΙΜΑΑ
ΕΝΙΜΑΑ

Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών Μη Αποκλειστικής Απασχόλησης

Αθήνα 10/04/2015

Οι Νοσοκομειακοί ιατροί που προέρχονται απο τα Νοσοκομεία ΙΚΑ και υπηρετούν στο ΕΣΥ απο το 2011 διεκδικούν προσωποπαγείς θέσεις για εκείνους που υπηρετούν με ασφαλιστικά μέτρα χωρίς να έχουν διακόψει τη λειτουργία του ιδιωτικού ιατρείου τους ή απολύθηκαν αλλά έχουν προσφύγει δικαστικά, αλλά και την πλήρη εξομείωση με τους ιατρούς ΕΣΥ ΠΑΑ για όσους έκλεισαν τα ιατρεία τους και επιθυμούν να παραμείνουν με αποκλειστική απασχόληση.

Ο βουλευτής κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε πρόσφατα για πολλοστή φορά, απο τη θέση πλέον του αντιπολιτευόμενου ότι είναι υπέρ της μιάς εργασιακής σχέσης ΠΑΑ στο Δημόσιο σύστημα Υγείας, υπερασπιζόμενος τις θέσεις που υποστήριξε και όταν ήταν κυβερνητικός εταίρος.

Τέτοιες θέσεις μας βρίσκουν αντίθετους διότι αποκλείουν χιλιάδες νέους ιατρούς με ιδιωτικό ιατρείο να έχουν πρόσβαση στα Δημόσια Νοσοκομεία αλλά και αποτέλεσαν το άλλοθι για χιλιάδες απολύσεις γιατρών απο το ΙΚΑ μέσω των Νόμων 4238 και 4254 που ο ίδιος με ιδιαίτερη θέρμη υπερψήφισε, αλλά ήρθε η ώρα να καταργηθούν διότι ουδέν προσέφεραν με τις διατάξεις τους.


Στηρίζουμε τις ενέργειες του ΠΟΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ ΠΕΔΥ και απαιτούμε πολιτική λύση με απαναφορά στην ενεργό δράση όσων ιατρών απο το ΙΚΑ υπηρετούσαν το 2013 τόσο στην ΠΦΥ όσο και στα Νοσοκομεία και σήμερα υπηρετούν με ασφαλιστικά μέτρα διατηρώντας δικαίωμα ιατρείου, αλλά και πλήρη εξομείωση με τον κλάδο ιατρών ΕΣΥ όσων ιατρών εντάχθηκαν ως ΠΑΑ.

Ο Πρόεδρος

Ε Μπιλιράκης
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ