2015-04-11 11:40:10
Φωτογραφία για «ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Την άποψη ότι η ΑΕΚ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Γιάκομπ Γιόχανσον, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά ...όχι και άτρωτη.

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να υπογράψει στην ΑΕΚ, αν και είχε στα χέρια του και προτάσεις και από άλλες ομάδες, εξήγησε ο Σουηδός μέσος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επικείμενη επιστροφή της «Ένωσης» στη Σούπερ Λίγκας, τονίζοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν, καθώς ο Ολυμπιακός δεν είναι άτρωτος.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε στην εφημερίδα «Goal»

Για την επιλογή του να υπογράψει στην ΑΕΚ: «Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην α' κατηγορία της Σουηδίας να επιλέξει να παίξει σε μία κατώτερη κατηγορία. Ενημερώθηκα μέσα από το ίντερνετ για την ομάδα. Όταν όμως ήρθα στην Ελλάδα και είδα από κοντά τις προπονητικές εγκαταστάσεις, τον επαγγελματικό τρόπο που λειτουργεί ο σύλλογος και τις υψηλές φιλοδοξίες του, τότε αντιλήφθηκα καλύτερα το πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ. Όταν βεβαιώθηκα πως όλα ήταν καλά, τότε είπα το ''ναι'' και υπέγραψα».


Για το αν είχε άλλες προτάσεις: «Υπήρχαν και άλλες ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί το χειμώνα για μένα. Αλλά η καλύτερη περίπτωση ήταν αυτή της ΑΕΚ. Η αίσθηση που αποκόμισα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα ήταν ότι ο σύλλογος μού ταιριάζει. Δεν δυσκολεύτηκα να απαντήσω θετικά. Δεν σκέφτηκα καμία άλλη περίπτωση».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το πρωτάθλημα της Football League με αυτό της Σούπερ Λίγκας. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Πρωτίστως θα πρέπει φέτος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα δίχως να ρίξουμε την απόδοσή μας στα playoffs που έρχονται. Αξίζουμε να ανεβούμε στην α' κατηγορία και μόλις γίνει αυτό, τότε θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Σιγά-σιγά, βήμα-βήμα. Έχω δει κάποια ματς της Σούπερ Λίγκας, γνωρίζω το επίπεδο και τις δυσκολίες. Θα είναι δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα, αφού ο Ολυμπιακός είναι δυνατός, αλλά σίγουρα δεν είναι άτρωτος».

Για το ματς του Κυπέλλου: «Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα. Τον κοντράραμε όμως και στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου και σίγουρα δείξαμε ότι μπορούμε να τον κερδίσουμε του χρόνου. Εμείς θα πρέπει να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, να βελτιωθούμε και να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ