2015-04-12 16:27:14
Φωτογραφία για «50 Αποχρώσεις του Γκρι»: Στις δέκα πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών
Στη χρυσή δεκάδα των ταινιών που «έσπασαν» τα ταμεία συγκαταλέγεται πλέον η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της E. L. James, «50 Αποχρώσεις του Γκρι».

Το φιλμ ξεπέρασε την περασμένη Παρασκευή τα 400 εκατ. δολάρια στο διεθνές box office, ενώ μέχρι την Κυριακή είχε αγγίξει τα 566 εκατομμύρια. Αν αναλογιστεί κανείς το budget της ταινίας, το οποίο δεν υπερέβη τα 40 εκατ. δολάρια, η επιτυχία της ταινίας είναι υπερβολικά μεγάλη.

Στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς ταινίες συμπεριλαμβάνονται και οι «Jurassic Park» ($1.04 δισεκατ.), «Despicable Me» ($975.2 εκατ.), «E.T.» ($798 εκατ.), «Fast & Furious 6» ($789 εκατ.), «Fast Five» ($630 εκατ.), «The Lost World: Jurassic Park» ($624.9 εκατ.) και «Mamma Mia» ($606 εκατ.).

Η ταινία είχε εισπράξεις ύψους 55 εκατ. δολαρίων μόλις το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της και αποτελεί το πιο δημοφιλές φιλμ στην ιστορία του κινηματογράφου, που ξεκίνησε να προβάλλεται ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Η εταιρία παραγωγής της μάλιστα, Universal, δεν είχε ποτέ στο ιστορικό της μία ταινία, που να έχει σημειώσει τέτοιου μεγέθους εισπρακτικό... χαμό τις δύο πρώτες ημέρες προβολής της.


Αυτό που όλοι περιμένουν τώρα είναι η μεταφορά και του δεύτερου βιβλίου της James, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί πως θα πάρει σάρκα και οστά, ωστόσο ακόμη δεν γνωρίζουμε το πότε κάτι τέτοιο θα συμβεί, μιας και οι υπεύθυνοι βρίσκονται σε αναζήτηση νέου σκηνοθέτη.

Την ίδια στιγμή, οι δύο πρωταγωνιστές, Jamie Dornan και Dakota Johnson, έχουν ήδη υπογράψει πως δεσμεύονται να γυρίσουν τόσο το δεύτερο, όσο και τρίτο μέρος- συνέχεια της ταινίας.

πηγή: govastileto
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ