2015-04-13 12:24:11
Φωτογραφία για ΘΑ ΤΟ... «ΠΑΛΕΨΕΙ» Ο ΧΑΝΤΕΡ!
Οι Σπανούλης και Χάντερ θα ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη και αναμένεται να αγωνιστούν στο πρώτο ματς κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς της Τετάρτης (15/4). Σε καλύτερη κατάσταση ο αρχηγός, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, δεν έχει υποχωρήσει απόλυτα το αιμάτωμα του Αμερικανού σέντερ, αλλά θα το... παλέψει.

Ο Οθέλο Χάντερ δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα για μία ακόμη μέρα, συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά και την αποθεραπεία του, έχοντας τραυματιστεί στο ισχίο του δεξιού του ποδιού. Έχει ένα αιμάτωμα, το οποίο σιγά-σιγά θεραπεύεται, αλλά ακόμη δεν έχει υποχωρήσει. Δεν μετέχει ακόμη στη προετοιμασία του Ολυμπιακού για την προημιτελική σειρά, αναμφισβήτητα και να αγωνιστεί κόντρα στη Μπαρτσελόνα δεν θα είναι 100% υγιής και έτοιμος, αλλά επειδή τα κρίσιμα και καθοριστικά ματς είναι... προ των Πυλών, η συμμετοχή του στην αναμέτρηση θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Όλα, πάντως, δείχνουν, πως θα το παλέψει!

Και ο Αμερικανός σέντερ, όπως και ο Βασίλης Σπανούλης, θα ταξιδέψουν κανονικά μαζί με την ομάδα στη Βαρκελώνη και πολλά θα φανούν στην προπόνηση που θα κάνει η ομάδα την Τρίτη (14/4) επί ισπανικού εδάφους.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ