2015-04-13 12:28:13
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ... ΜΠΟΡΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Το... σοκ από την ήττα στον πρώτο ημιτελικό του Πρωταθλήματος είναι δεδομένο, αλλά στον Ολυμπιακό υπάρχει πίστη για την ανατροπή, αρχής γενομένης από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς που θα διεξαχθεί την Τρίτη του Πάσχα (14/4, 17:00) στο Ρέντη.

Ο Φοίνικας Σύρου έσπασε το πλεονέκτημα της έδρας του Ολυμπιακού, νικώντας στον πρώτο ημιτελικό με 2-3 σετ. Η εικόνα στις εξέδρες του Γυμναστηρίου "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη ήταν... απογοητευτική και στον Ολυμπιακό περιμένουν μεγαλύτερη ανταπόκριση από τους οπαδούς του Θρύλου στο δεύτερο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο την Τρίτη του Πάσχα (14/4, 17:00).

Το δήλωσαν και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα οι Δημήτρης Καζάζης και Μίλαν Γιούρισιτς πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη τον κόσμο τους από εδώ και πέρα προκειμένου να κατακτήσουν τον τίτλο στη Volley League.

Η ημιτελική σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες και ο Ολυμπιακός, σαφώς, και μπορεί να κερδίσει στην έδρα του Φοίνικα και να αποσπάσει ξανά το πλεονέκτημα της έδρας. Προέχει, όμως, η ισοφάριση και το 1-1 στη σειρά των ημιτελικών.

Με τον κόσμο του... ΜΠΟΡΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΘΑ ΤΟ... «ΠΑΛΕΨΕΙ» Ο ΧΑΝΤΕΡ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΘΑ ΤΟ... «ΠΑΛΕΨΕΙ» Ο ΧΑΝΤΕΡ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ