2015-04-13 19:50:27
Φωτογραφία για ΤΑ... «ΠΑΡΕΑΚΙΑ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Πάντα σε κάθε ομάδα υπάρχουν οι παίκτες που είναι πιο... δεμένοι με συγκεκριμένους συμπαίκτες τους. Ποιά είναι όμως τα «παρεάκια» στον φετινό Ολυμπιακό;

Όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "Gazzetta.gr"...

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός έκανε αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του όμως η καλή... χημεία κάποιων παικτών δεν άλλαξε. Παλιοί και νέοι συνυπάρχουν στον Ρέντη έχοντας κάνει ο καθένας τις επιλογές του για τις παρέες του. Στους πρωταθλητές φέτος τα... παρεάκια δεν είναι και λίγα.

Καταρχήν οι Έλληνες. Ο Δημήτρης Σιόβας με τον Κώστα Μήτρογλου είναι κολλητοί και... αχώριστοι από την εποχή που ο Μητρογκόλ έπαιζε στον Πανιώνιο. Από την άλλη υπάρχουν και οι έτεροι αμυντικογενείς παίκτες της ομάδας: Τάσος Αυλωνίτης και Γιάννης Μανιάτης συγκροτούν ένα καλό δίδυμο, κάνοντας όμως παρέα και με τους άλλους γηγενείς παίκτες.

Η τριάδα των Δημήτρη Διαμαντάκου, Ανδρέα Μπουχαλάκη και Κώστα Φορτούνη δεν... σπάει εύκολα ενώ από κοντά τους είναι και οι Κώστας Γιαννούλης, Νίκος Βέργος καθώς και άλλοι Έλληνες πιτσιρικάδες του συλλόγου. Σε κάποιες στιγμές και ο Αυλωνίτης. Στους κίπερ οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Γιώργος Στρέζος και Λευτέρης Χουτεσιώτης και λόγω ηλικίας και ελέω θέσης τα λένε πιο... καλά.


Οι Λατίνοι έχουν την δική τους παρέα: Τσόρι Ντομίνγκεζ, Ρομπέρτο (κυρίως), Φράνκο Χάρα και Χόρχε Μπενίτες έχουν ταιριάξει ενώ ο Νταβίντ Φουστέρ είναι πολύ φίλος εδώ και χρόνια με τον Μπάλας Μέγιερι, που εκτός των άλλων έχει εξαιρετική σχέση και με τον Ρομπέρτο. Μάλιστα όταν ήταν ο Λιούμπομιρ Φέισα στον Ολυμπιακό η αχώριστη τριάδα ήταν οι Φουστέρ, Μέγιερι και ο Σέρβος.

Ο Λεάντρο Σαλίνο έγινε με το... καλημέρα κολλητός με τον Φελίπε Σαντάνα, με τον οποίο κάνουν πολλή παρέα και εκτός αγώνων και προπονήσεων. Η γαλλική συντροφιά αποτελείται από τους Ντελβίν Εντινγκά, Αρτούρ Μασουακού, Ματιέ Ντοσεβί αλλά και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί που έχει πολύ καλή σχέση με τον Τονγκολέζο αλλά και τον Μασουακού. Σε αυτήν την παρέα ενίοτε προστίθεται κάποιες φορές και ο Σαλίνο αλλά και ο Αμπντελσαλάμ Ιμπραϊμ. Ο Παϊτίμ Κασάμι είχε φίλο και καθοδηγητή του τον Ερίκ Αμπιντάλ. Μόλις σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Γάλλος και έτσι αναγκαστικά έφυγε από τον Ολυμπιακό έδεσε πιο πολύ με τον Τζίμι Ντουρμάζ (κυρίως) αλλά και τον Ιμπραϊμ Αφελάι.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ