2015-04-13 21:19:12
Φωτογραφία για Ο Μπάμπης Στόκας για μία live εμφάνιση στην Πάτρα - Τιμές εισιτηρίων
Το Λιθογραφείον στην οδό Μαιζώνος 172β και Τριών Ναυάρχων δεν σταματά να μας εκπλήσσει και όπως είδαμε μετά από μικρή ανάπαυλα λόγω των Αγίων ημερών του Πάσχα, μας επιφυλάσσει ένα μοναδικό μουσικό live την Τετάρτη του Πάσχα 15 Απριλίου 2015 στις 21.30 το βράδυ.

Μετά από τις καταπληκτικές συναυλίες του στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, καταφθάνει στην Πάτρα και την κεντρική σκηνή του Λιθογραφείου, ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός Μπάμπης Στόκας της πολύ επιτυχημένης και αγαπημένης μπάντας των Πυξ Λαξ (ίσως το δημοφιλέστερο ελληνικό ροκ συγκρότημα της δεκαετίας του ’90) για μία συναυλία.

Ένας από τους πλέον ταλαντούχους και γνωστούς σύγχρονους Έλληνες καλλιτέχνες, ο Μπάμπης Στόκας θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, ακούσαμε και συνεχίζουμε να ακούμε και να λατρεύουμε, κομμάτια τόσο από την προσωπική δισκογραφία του καλλιτέχνη όσο και από την πορεία των Πυξ Λαξ.


Ο γεννημένος το 1968 στο Βούπερταλ της Γερμανίας Μπάμπης Στόκας μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον αξέχαστο Μάνο Ξυδούς δημιούργησαν το 1989 τους Πυξ Λαξ (μία από τις μεγαλύτερες και διαχρονικές τους επιτυχίες είναι το κομμάτι Ανόητες Αγάπες).

Τον Μάρτιο του 2001 κι ενώ ακόμη οι Πυξ Λαξ συνεχίζουν την κοινή τους πορεία, ο Μπάμπης Στόκας κυκλοφόρησε τον 1ο του προσωπικό δίσκο με τίτλο "Πουλιά της νύχτας". Ακολούθησε το 2003 κυκλοφορεί το CD-Single, με τίτλο "Τα Νησιά Της Ειρήνης", στο οποίο συμμετείχε ο Πάνος Κατσιμίχας. Το 2010 κυκλοφόρησε το τρίτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "Βόλτα", από το οποίο ξεχώρισαν τα τραγούδια "Κι έμεινα εδώ" και "Συνήθεια" ενώ τo 2012 βγήκε ο 4ος δίσκος του Στόκα "Η Αυλή των Τρελών" σε μουσική του ίδιου και σε στίχους του Άλκη Αλκαίου, που αποτέλεσε και το "κύκνειο άσμα" του κορυφαίου στιχουργού.

Ο Μπάμπης Στόκας με την εξαιρετική φωνή με το χαρακτηριστικό έντονο συναίσθημα, αναμένεται να χαρίσει ένα μοναδικό live στους Πατρινούς.

Ώρα έναρξης 21:30.

Οι πόρτες ανοίγουν 20:30.

Εισιτήρια: 10€ στην Προπώληση και 14 € στην είσοδο, την βραδιά του live.

Προπώληση εισιτηρίων στα Discover, Γωνιά του Βιβλίου και στο cafe Φουαγιέ (Μαιζώνος & Τριών Ναυάρχων).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2610 328 394.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ