2015-04-14 15:38:11
Φωτογραφία για Μπρούσκο:  Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια
Οι εξελίξεις της σειράς «Μπρούσκο» και αυτή την εβδομάδα θα είναι πολλές και συγκλονιστικές. Διαβάστε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια.

Το ατύχημα της Αναστασίας θα συγκλονίσει τον Ματθαίο, καθώς οι πρώτες ώρες στο νοσοκομείο είναι δύσκολες και γεμάτες αγωνία. Ο Ματθαίος θα πάρει το μωρό της Αναστασίας στο σπίτι, απόφαση που για μια ακόμα φορά θα κάνει έξαλλη την Όλγα και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες για ολόκληρη την οικογένεια των Ματθαίων. Παράλληλα ο Χρήστος κάνει ότι μπορεί για να την σταματήσει και την απειλεί ότι θα αποκαλύψει τα σχέδια που κάνουν με τον Διαμαντή.

Η Βασιλική, αισθάνεται ότι προδίδει τη Μελίνα και με το ζόρι κρατιέται να μην της πει για τον Αχιλλέα και τις κρυφές ψυχαναλύσεις στην Αλεξάνδρα, που δεν σταματάει να τον διεκδικεί με επιμονή. Ένα "σημάδι" που θα δει η Μελίνα, σχετικό μ΄ αυτή τη διεκδίκηση, αλλά ο Αχιλλέας θα είναι ξεκάθαρος μαζί της για άλλη μία φορά και πιο ερωτευμένος με την Μελίνα από ποτέ! Ο Παύλος και ο Μάρκος στην Αθήνα, εντοπίζουν επιτέλους τον Σήφη, αλλά η αντίδρασή του Σήφη, δεν είναι η αναμενόμενη
. Ο Παύλος κατορθώνει να 'χει μια πρώτη επαφή με τον Σήφη και να τον κλονίσει με τα επιχειρήματά του. Μαθαίνοντας η Αναστασία, πως ο Ματθαίος φροντίζει με στοργή το μωρό της, αγνοώντας πως είναι και δικό του, λυγίζει κι είναι έτοιμη να του αποκαλύψει την αλήθεια. Στο μεταξύ ο Μανωλιός φτάνει κρυφά απ' όλους στη Κύπρο ανησυχώντας για την «αφεντικίνα» του. Η Δάφνη, αρνείται να επιστρέψει στα Χανιά, παρά τα παρακάλια του Μάρκου. Μία άδικη παρεξήγηση ανάμεσα σε Μελίνα και Αχιλλέα, αρκεί για να ξυπνήσει τη ζήλια και το πάθος που έκρυβε μέσα της η Μελίνα, για τον άντρα της ζωής της και να έχει ένα ξέσπασμα - έκρηξη όπως ποτέ άλλοτε.

Το ζευγάρι το ξεπερνάει αφού η Μελίνα πρώτα σπάσει όλο το σπίτι!!! . Ο Μηνάς, κάνει μια πρωτότυπη πρόταση γάμου στη Βασιλική και συγκινώντας την κατορθώνει να της αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι». Μετά τη συνάντηση με τον πατέρα του κι επηρεασμένος απ' τα λόγια του, ο Σήφης παίρνει την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει τελικά στα Χανιά. Η επιστροφή του Σήφη στα Χανιά θα δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα, καθώς μόνο η Στεφανία θα τον υποδεχτεί με χαρά.

Όλοι οι άλλοι θα τον αντιμετωπίσουν με ψυχρότητα, ενώ η Αγγελική μετά από εντολή της Αναστασίας, θα τον διώξει από το σπίτι. Την ίδια στάση, θα κρατήσει και ο Μηνάς. Οι σκηνές ζήλιας από την Μελίνα προς τον Αχιλλέα, συνεχίζονται με μεγαλύτερη ένταση, το ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ, σε στιγμές πάθους. Παράλληλα ο Αχιλλέας αντιστέκεται σθεναρά στην Αλεξάνδρα που τον πολιορκεί ερωτικά. Η Λουκία, μετανιωμένη, εκλιπαρεί τον Παύλο να είναι και πάλι μαζί, αλλά αυτός την αποκρούει με τον πιο σκληρό τρόπο. Ο Ματθαίος αποφασίζει να πάρει την Αναστασία στο σπίτι του, μόλις βγει από το νοσοκομείο, προκειμένου να τη φροντίσουν. Έξαλλη από θυμό και ζήλια η Όλγα, την επισκέπτεται στο νοσοκομείο, προκειμένου να της πει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη στο σπίτι των Ματθαίων.

Η επιθετική στάση της Όλγας απέναντι στην Αναστασία, εξοργίζει τον Ματθαίο, δημιουργώντας εντάσεις. Παρά την προσπάθεια να το αποφύγει, ο Αχιλλέας κι η Μελίνα, τρώνε παρέα με την Αλεξάνδρα, στης Δήμητρας. Ο Παύλος φέρεται απαξιωτικά στη Λουκία, πληγώνοντάς την, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στο Σήφη, κατηγορώντας τον ότι της κατέστρεψε τη ζωή. Παράλληλα οι προσπάθειες του Σήφη να επιβληθεί με το έτσι θέλω στον περίγυρό του, βρίσκουν τοίχο από παντού κάνοντάς τον να συνειδητοποιήσει τα λάθη του.

Η Δάφνη επιστρέφει στα Χανιά κι απαιτεί απ' τον Μάρκο να ταπεινώσει την Ελένη, δίνοντάς της ηθική ικανοποίηση, αγνοεί όμως πως στην άλλη πλευρά του τηλεφώνου αντί της Ελένης.. είναι η Κωνσταντίνα, συνεννοημένη με τον Μάρκο προκειμένου να λήξει επιτέλους αυτή η ιστορία. Κυριευμένος απ' τον έρωτά του για την Δήμητρα, ο Πάτροκλος ανακοινώνει στον Διαμαντή πως θέλει ν' ακυρώσει το γάμο του με την Άννα.

Εν αγνοία της Μελίνας κι επηρεασμένη απ' τα αισθήματά της για τον Αχιλλέα, η Αλεξάνδρα θα επιχειρήσει να ανατρέψει την απόφασή του για το θέμα της παρένθετης μητέρας. Η Όλγα γίνεται έξαλλη και προσβάλλει την Αναστασία, όταν την πιάνει με τον Ματθαίο σε μια τρυφερή στιγμή τους.. Ο Αχιλλέας είναι πολύ προβληματισμένος μετά την συνάντηση του με την Αλεξάνδρα για το θέμα της παρένθετης μητέρας.. Έτσι ζητά από την Δήμητρα να φύγει στο ταξίδι για λίγες μέρες, στην Αθήνα, ώστε να αποφύγουν την διαδικασία.. Σ' αυτό το ταξίδι όμως, πάει και ο Πάτροκλος, κρυφά από όλους..

Η Αγγελική ανακοινώνει τα σχέδια γάμου της με τον Ανδρέα στον Σήφη και συγκρούονται για το παιδί τους, αφού εκείνη του βάζει όρους. Ο Πάτροκλος προσπαθεί να πείσει τον Διαμαντή, για τους λόγους που θέλει να ματαιώσει το γάμο.. ενώ ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα της Άννας συνεχώς τον πιάνει απροετοίμαστο.. Το μυστικό του Μάρκου και της Κωνσταντίνας, για το δήθεν τηλεφώνημα στη δασκάλα, κινδυνεύει να αποκαλυφτεί στην Δάφνη από τον Μανωλιό.. Ο Νεκτάριος, μαθαίνει από τον Πάτροκλο για το νέο φλερτ της Αντιγόνης και της κάνει σκηνή.. Ο Διαμαντής βάζει και την Ευρυδίκη συνεργό στις δολοπλοκίες και στα ραδιούργα σχέδια του.. Ο Χρήστος απειλεί την Όλγα, πως αν συνεχίσει την εκδίκηση της προς τον Ματθαίο, θα τα πει όλα.. Ο Ματθαίος συγκινεί την Αναστασία, με το ενδιαφέρον και τη φροντίδα που δείχνει στο γιο της... και έρχονται πολύ κοντά...
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ