2015-04-14 21:43:07
Φωτογραφία για ΣΑΤΟΡΑΝΣΚΙ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Την Τετάρτη (15/04) θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού στο "Παλαού Μπλαουγκράνα" με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Τόμας Σατοράνσκι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της νέας προσπάθειας που γίνεται στην ομάδα του Πασκουάλ και από τους παίκτες που στηρίζει πολλά ο τεχνικός των Καταλανών.

Ο Τσέχος γκαρντ στο προσωπικό του μπλογκ που διαθέτει στην Ευρωλίγκα, μεταξύ άλλων έγραψε για την κόντρα με τον Θρύλο:

«Θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ και περιμένουμε πως ο Σπανούλης θα παίξει. Η ομάδα έχει χτιστεί γύρω του. Ο Σπανούλης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και το έχει αποδείξει αυτό σε όλη την διαδρομή της καριέρας του. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε αυτήν την σειρά. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ σκληρή ομάδα ιδιαίτερα στην έδρα της. Πιστεύω ότι θα παίξουν πιο κοντρολαρισμένα από ότι οι υπόλοιπες ομάδες επάνω στην μπάλα. Είναι ιδιαίτερα υπομονετικοί και δυνατοί.

Προσωπικά, θα παίξω εναντίον του Βαγγέλη Μάντζαρη και του Ολιβερ Λαφαγιέτ. Τον Λαφαγιέτ τον ξέρω καλά. Εχω παίξει απέναντι του όταν αγωνιζόταν στην Βαλένθια. Είναι ένας σπουδαίος σουτέρ και ένας πολύ καλός παίκτης.

Οσο για τον Μάντζαρη; Δεν είμαι σίγουρος αν έχουμε βρεθεί ως αντίπαλοι στις εθνικές ομάδες καθώς είμαστε και στην ίδια ηλικία. Είναι ένας φοβερός αμυντικός παίκτης. Γενικά όλοι οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού είναι πολύ ενεργοί και δεν τα παρατούν ποτέ, ειδικά στην άμυνα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ