2015-04-14 22:23:04
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ... -27 ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ!
Τα... μεγάλα λόγια είναι για πριν τους αγώνες προφανώς, γιατί όταν έρθει η ώρα του παρκέ, όλα αλλάζουν. Δε θα πούμε περισσότερα εμείς, δείτε πως σχολιάζου τα πράσινα ΜΜΕ τον διασυρμό της ομάδας του στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ.

prasinanea.gr : Φοβήθηκε την "αρκούδα"

Δείχνοντας ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός παραδόθηκε άνευ όρων στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και συνετρίβη με το ευρύ 93-66. Έδωσε χρόνο στους μικρούς ο Ιβάνοβιτς.Καμίας κριτικής δεν χρήζει το πρώτο παιχνίδι των play off της Euroleague ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στον Παναθηναϊκό, το οποίο έληξε με επικράτηση της γηπεδούχου με 93-66.

Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, που φάνηκε ανταγωνιστικός, ο Παναθηναϊκός παραδόθηκε στις διαθέσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν ανταπεξήλθε στον ρυθμό και μοιραία γνώρισε την ήττα με τη διαφορά των 27 πόντων.

leoforos.gr : Ανασύνταξη τώρα!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 93-66 από την ΤΣΣΚΑ στον πρώτο αγώνα της σειράς και πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση της Πέμπτης (16/4), ώστε να παλέψει περισσότερο.

H αναμέτρηση δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό και όσο περνούσε η ώρα η ΤΣΣΚΑ φρόντιζε ν' ανοίγει την απόσταση. Πέρα από ένα ξέσπασμα με επιθετική αιχμή τον Νίκο Παππά στο πρώτο δεκάλεπτο, οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν ν' ακολουθήσουν . Αυτό είχε ως συνέπεια στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι να κάνουν επιμέρους σκορ 27-6 (56-27). 
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ