2015-04-15 12:22:09
Φωτογραφία για ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Συνδικαλιστές που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ διέκοψαν για μερικά λεπτά τη συνάντηση των κοινωνικών εταίρων με την κυβέρνηση για τα Εργασιακά. Οι συνδικαλιστές αντιδρούν στη σταδιακή αποκατάσταση μισθών και συλλογικών συμβάσεων και απαιτούν την πλήρη επαναφορά τους άμεσα. Στο υπουργείο υπήρχε συνάντηση στο πλαίσιο του διαλόγου για τα Εργασιακά μεταξύ εκπροσώπων του ΣΕΒ, της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Εργατοϋπάλληλοι που είχαν πορεία φτάνοντας στο υπουργείο θέλησαν να διαμαρτυρηθούν εισβάλλοντας στην αίθουσα όπου πραγματοποιούνταν η συνάντηση. 

Η παρέμβαση των συνδικαλιστών που φώναξαν συνθήματα προκάλεσε ένταση για κάποια λεπτά, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπουργός διέκοψε τη συνάντηση και προέβη σε δηλώσεις. 

''Στόχος της κυβέρνησης είναι η σταδιακή επαναφορά μισθού στα 751 ευρώ και αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων'' δήλωσε ο υπουργός και συμπλήρωσε: ''Επιμένουμε στον διάλογο. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε γνώμη. Καμία άποψη δεν φιμώθηκε, όλες οι γνώμες είναι σεβαστές. Ορισμένα συνδικάτα θεωρούν ότι τη στιγμή αυτή πρέπει να παρέμβουν. Θα ήθελα να βάλω το ερώτημα αν είναι χρήσιμη μια τέτοιου είδους παρέμβαση''.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ποιον σκοτώνει η... Τατιάνα;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ποιον σκοτώνει η... "Τατιάνα";
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ